Danica Popović najavila žalbu

Nakon izricanja mere javne opomene profesorki Ekonomskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Nemaju pojma ko je Dana. Što oni imaju u glavi ona ima u malom prstu. O integritetu neću ni da pričam.

  2. Očigledno je da režimu ne odgovara profesorkino argumentovano dokazivanje plagijata i nebuloza u ,,naučnim“ radovima najviših vladajućih funkcionera. Istina će se probiti. Samo hrabro Profesorko Popović.

  3. Dobila blagu kaznu od svog fakulteta za sramni plagijat, i sad hoće da se žali? Šta traži? Javnu osudu?

    1. Da cuo sam da kad prevodis sa engleskog na srpski svaki profesor engleskog prevede na svoj nacin pa tako cat je u jednom slucaju macka u drugom pas a u trecem zec zavisi ko prevodi

    2. Tako je! Umesto da ćuti jer je prošla sa najblažom mogućom kaznom za flagrantan plagijarizam, ona se trudi da još više oblati opoziciju i njen rad.

  4. Profesorka Popović umesto da se posle blamaže koju je nanela opoziciji povuče iz javnosti, ona bi i dalje da je u centru pažnje.

    1. Pa da, da bude u centru pažnje povodom jedne toliko nečasne stvari, tek da se daju argumenti da se kaže kako su svi isti. Neka se povuče u mišiju rupu i neka ćuti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.