Danilo Ikodinović: Sportista sa stavom

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Dača je odlican lik, i dobar čovek pre svega, kažem to zato sto ga lično poznajem, i odatle bi trebalo da pocinje svaki kriterijum, za bilo kakvu javnu funkciju. Naravno, u smrdilendu je velika vecina nazalost loša u svakom smislu, zarad licne koristi uradice sve, koliko god ta mizerna bila, i kolko god loša za sve oko sebe!

    1. I zato je otišao u partiju Jeremića koji je bio „zauzet“ lobiranjem da bude gensek mariontske UN, dok je Vučić preuzimao vlast, ali se Jeremić setio Srbije kao „utešne nagrade“ pa je pozvao svoju „ambasadorku“ iz Italije dok je bio ministar inostranih poslova Rašković-Ivić koja sama sebi ne može da utvrdi dijagnoz šta traži psihijatar kao ambasadror (preletala između DS i DSS pa kod Jeremića= ili onog Ponoša generala penzionera sa 46 godina starosti koji je postao general Demokratske stranke vandrednim unapređenjima 2000-2008
      Gde je bio Ikodinović sa Jeremićem na Kosijerićko-Zaječarskoj „turi“ gde je Jeremić tražio do glasača da „bojkotuju“ tj da ne jedeu, ne piju vodu, ne dišu, dok on nedođe na vlast, kao da je svaki glasač sin direktora Jugopetrola koji je sinu obezbedio sutdiranje u Britanji. Diplomirani teoretski fizičar je „budućnost srbije“

    2. Verujem da je on u stanju da unapredi skolski sport. Nasa deca nemaju uslove da u skoli, kroz sekcije upraznjavaju sport, kao sto je to nekada bilo. Mnogo je roditelja koji nemaju uslove da placaju skupe treninge, tako da se mnoga talentovana deca nikada ne bave aktivno sportom. To nije dobro za zdravlje cele nacije.

  2. Da,da, baš bi me interesovalo šta bi napisali da je podržao drugu stranu.

  3. Verujem da je on u stanju da unapredi skolski sport. Nasa deca nemaju uslove da u skoli, kroz sekcije upraznjavaju sport, kao sto je to nekada bilo. Mnogo je roditelja koji nemaju uslove da placaju skupe treninge, tako da se mnoga talentovana deca nikada ne bave aktivno sportom. To nije dobro za zdravlje cele nacije.

  4. Gospojice Nikolić, Vama imponuju ljudi koji tuku žene. O sportskoj karijeri nema prigovora jer je stvarno sportista za ugled, ali kao građanin daje loš primer ciljnoj grupi kao nasilnik u porodici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.