Advokat Vladimir Terzić ukazao na ključne propuste u istrazi tokom potrage za Dankom Ilić

Ostavite komentar


  1. Jedno su propusti u istrazi – što će svakako otežati izvođenje dokaza i uspeh optužnice a potpuno je lupetanje kvalifikacija dela (nezvanična , da ne kažem „radna“) što i nije čudno jer oni svi idu za najboljim studentom Pravnog fakulteta , zar ne ?

  2. Ko vodi policiju,nije ni čudo što kasne deset dana,jadan narod u ovoj napaćenoj zemlji Srbiji.

  3. Advokat ekspert krimenalistike. Advokatu kada je pokrenuta istraga a kada je pocela potraga. Kada i kako je obezbedjen snimak sa jedine kamere. Strucnjak skoci pa kazi hop. Vozilo je oprano do 15,00 i strucnjace, koliko vremena treba uzmes podatke za vozaca sluzbenog vozila, da ga nadjes, da neko ode po njega. Strucnjace kakve su izjave majke, prvo majka je izgubljena i kontradiktorna, ekspertu sto nisi dosao u roku od pola sata na mesto dogadjaja i resio slucaj.

  4. Terzic je u pravu u svemu, policija je na ovom slucaju pokazala svoju nesposobnost u svakom pogledu. Toliko je nejasnoca i pogresnih kvalifikacija da se stice utisak da je Gasic saslusavao osumnjicene. Kakva improvizacija.

  5. Čovek koji se bavi zanimanjem koje podrazumeva korupciju, laganje i spasavanje kriminalaca deli lekcije ljudima koji se bore protiv njegovih sadašnjih i budućih klijenata.

  6. Lako je sada deliti kritike…svi sve znaju. Teorija je jedno a praksa drugo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.