Darija Kisić Tepavčević: Karijera u doba korone

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Kada ce se gdja ministarka izviniti narodu za „lokdaun“ koji nije vazio za „frizuru“ i „drustvenu razonodu“, a mnogima je doneo nepravdu i finansijsku muku?
    Ps Tu ne pomaze ni stil ni clabstvo u bilo kojoj partiji…

  2. Ako se dobro sećam u pitanju je bio „lapsuZ“ (baš tako reče), koji je glasio „strmoglav rast“. Teško da osoba sa biografijom kakvu navodi da ima može da pravi faulove, još manje tremu. Osim ukoliko takvoj osobi srpski nije maternji. Jednog dana proveriće se biografije, ali biće kasno, i već je kasno.

  3. Mnogo toga je bez valjanih argumenata prihvaćeno kao istina. Prvo nije bila tako dobar student. Kasnila sa sticanjem uslova za izbor u naredno zvanje. Istina to nadoknadila „radovima“ u periodu ogromnog društvenog angažovanja i krize u kojoj nije bilo nauke ali su postojale mogućnosti za publikovanjem jako brzo i bez posebne provere. Njeno usmerenje u struci I nauci su hronične ne zarazne bolesti. U Statutu „BATUTA a“ ne postoji funkcija kojem se predstavljala niti je to po zakonu mogla biti. Jedinstven radni odnos na dva mesta predviđen je samo za klinicare.

  4. Sve poene koje je u početku ostvarila je izgubila.Sad je u tom vidu prešla u minus.
    Čisti karijerista..

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 10

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.