Daško Milinović: Moje hapšenje je politička svinjarija

Novinar posle hapšenja zbog navodnih pretnji poslaniku SNS Vladimiru Đukanoviću

Ostavite komentar


  1. mislim da je dasko upotrebio pravi izraz o tom sta se desava sa nasom drzavom drustvom a samim tim da to pogadja sve nas, DZIBERIZACIJA. a bas je g-din Djukanovic pravi primer toga. Njegovi stavovi koje on ima prilike da javno iznosi su toliko opskurni da je njemu cak I SNS iako je ovaj njihov poslanik u skupstini, zabranio da se tamo javlja za rec. Jednostavno covek je nepredvidiv. I sad takav covek putem tvitera uputi vrlo jasnu pretnju, za svakoga ko to zeli da razume, drugom poslaniku, a onda se i predsednik drzave zauzme da brani njega.
    Jos se mi nismo nagledali cuda usta ce ova SNS vladavina da nam priredi. Bojim se da ce i 90te i rat i bombardovanje biti nesto cega cemo se secati kao manje zlo.

    1. Било би добро да објасните какву претњу видите у речима „shvati, nećemo stati“. За оне друге изјаве, попут „svinja nacističkа“ или „Fašistički vepru, … na ražnju ćeš se peći“ објашњење није потребно јер су претње и увреде у њима очигледне сваком ко има очи.

      1. Upravo si ti,kroz tvoj komentar,živi dokaz bujanja ‘džiberizacije’ .Iako teško mogu da se složim sa Daškovim rečnikom ,sa Đukanovićevim još manje to mogu.Potpuno je jasna njegova aluzija u poruci Mariniki Tepić,samo svesno slep ili intelektualno imbecilan to ne vidi.Ne znam u koju grupu spadaš,pronađi se sam.

        1. lol… ti bi i hitlera branio samo da je protiv vucica…. tako da ako je neko intelektualno imbecilan, to si svakako ti a ne covek kome si odgovorio… zato zaista shvati, necemo stati…..

      2. Ukucaj u pretraživač Marinika Tepic o ti bogougodni i blagoglagoljivi čoveče pa će ti možda biti jasnije…

      3. „Shvati – necemo stati“ je poruka pretnji od ranije koju Djuka namerno ponavlja. Pravdati to je isto kao pravdati „Za dom spremni“ objasnjenjem da su oni samo spremni da idu kuci

      4. Dule, ta naprednjacka „naivnost“ ispoljena u tvom „kakvu pretnju vidite…“ upada u gore pomenutu dziberizaciju. Da cak ne ulazimo u pricu da se preti zeni. Ali hajde neka bude da se ne pravis blesav, najlakse ces sam sebi da pomognes kada budes u pretrazivac po izboru ukucao Marinika shvati…itd. pa procitao prvih nekoliko tekstova. A ako ti te nove informacije ne pomognu, ugasi racunar, prebaci na Pink i opusti se. 😉

  2. Pravi i potpuniji naziv za ovo zlo koje nas je snaslo bio bi „NAPRDNJACKA DZIBERIZACIJA“ u vremenu proteranih pravih moralnih i duhovnih vrednosti. A sto se tice pomenutog poslanika Vuciceve naprdnjacke razularene horde, samom fizionomijom je slika i prilika ove bratije. Nekada devedesetih nazivali smo ovu olos iz SRS-a ( Stranka Ruznih Srba ) iz koje je sadasnji „firer“ proistekao a danas bi SNS mogli da nazovemo Stranka Nazadnjackih ( DZIBERSKIH ) Srba ili Stranka Ne Srba ( SNS ). Puna ih je skupstina a po vertikali od samog vodje ( „firera“ ) pa do sekretara Mesne zajednice, svuda su iste ili slicne spodobe poput ovog pomenutog SNS poslanika, koga i njegovi nazivaju „DJUKA BIZON“.

    1. na te vase moralne i duhovne vrednosti se lozi 2% do 7% ljudi u Srbiji… jedan beli je imao 10%, dok je vas vuk jeremic imao 2%…. tako da tesite vi sebe da su ona baljezganja sergeja trifunivica i slicnih moralne i duhovne vrednosti, dok je tako, vucic se svaki put imati za jos malo vise glasova nego na prethodnim izborima…

  3. Дакле, преносим део спорног текста (не мењајући чак ни писмо-латиницу, којим је текст написан): “Marinika, shvati, nećemo stati“. Молио бих да ми кажете где ви видите претњу по живот или физички интегритет Маринике (бивше из ЛСВ а сада из Нове странке)? Са друге стране, Дашко заиста помиње ражањ у светлу убијања човека на турско-отомански начин. Уз додатак печења убијеног-што би ваљда, требало да буде његов лични печат срамном чину! И на крају он, Дашко, још говори за себе да је жртва!? Заиста, џиберизација изведена од стране “новосрбијанске елтите“ и спроведена до крајњих консеквенци лудила.

  4. Ništa antipatičnije nisam video, čuo i sreo od gospodina Djukanovića. Mislim da ovako „neotesani“ politički istomišljenici ili koalicioni partneri tipa Djukanovića, „Palme“ ili Dačića samo štete ugledu kako Aleksandra Vučića tako i SNS, medjutim, uporediti „uvredu“, koja glasi, „nećemo stati“ i nešto što je ispod svakog civilizovanog nivoa a glasi, „Fašistički vepru, nećemo ti dvaput reći, na ražnji ćeš se peći“, su daleko jedan od drugoga kao Severni i Južni pol. Djiukanovićeva izjava ili, hajde da kažemo, „pretnja“, uopšte me ne iznenadjuje. Od ovoga čoveka se može očekivati svašta. Čudi me ovakav primitivni, uličarski, prostački i necivilizovan odgovor ovoga, ne znam da li smem da ga nazovem, novinara?! Ovakav, „smisleni“ odgovor je ispod nivoa deteta od 6 godina gospodo?! Neverovatno je da neko, makar pripadao istom društvu, istoj partiji ili bio zapošljen u istom dnevnom listu, može da opravda ovakav način komuniciranja?! Da je ovo pravna država, ili, da se ja pitam, gospodin „novinar“ bi odležao nekoliko meseci u „ćojpeku“, gde bi imao vremena da razmišlja o svom postupku. Djukanoviću bih oprostio na sirovosti i ostavio ga da „zakopava“ sopstvenu stranku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.