Oglasio se dekan povodom blokade Arhitektonskog fakulteta i povećanja školarina

Ostavite komentar


  1. Ove Lojanice su se“zapatile“ na arhitekt.fakultetu, čitava dinastija. Neka osnuju svoj privatni pa neka tamo „jašu“!

  2. Е,мој Декане.Ти се ‘обрати“,то јест дођи,или разговарај са студентима,тим младићима.Е,Ти си Декан…….

  3. Dekane,
    Iznesite javno sva poredjenja koliko Vam daje država a kolike su školarine, po svim nivoima studija, poredjenje isto i na svim ostalim fakultetima sa platama profesora.

  4. Postovani dekane,
    Zasto niste izneli cifre o kojima se radi kako bi nas u potpunosti informisali, jer mi iz nekih medijskih informacijama cujemo da je to cifra od 300.000 rsd, molimo Vas i da ove cifre uporedite sa cenama studija i na drugim fakultetima. Da li to znaci da ce samo oni najbolji i oni imucni moci da studiraju? I da li vec elitnu arhitektonsku profesiju pravimo jos elitnijom i nedostiznom?

  5. Ovi što su napisali – Bolje da sam upisao Harvard , “ nisu mnogo promašili “ samo je min. 10 x skuplja godina na Harvardu ! Izvolite upišite !
    Vas koji idu vanredno ( plaćate ovu cenu ) ima mav. 30 – 40 po godini ( sem 1.godine ) ! Razlog ovih cena je da država ne uplaćuje propisane pare fakultetima – to je sve posledica “ zlatnog doba “ u kome živimo i potrebe da se novac umesto u zdravstvo i školstvo usmeri u npr.nacionalni stadion i stadione po gradovima koji nemaju fudbalske klubove ( ovo će se rešiti fuzijom sa SNS klubovima iz Bgd – a ) , kovid bolnice ( ko bi se bunio iako su gradjene po prestanku kovida ) ,
    Izgradnja KC- a ,, a zemlja nam nema dovoljno lekara …..

  6. Usklađivanje sa inflacijom? Pa predsednik reče da je inflacija manja a ne 20%. Pa oni što imaju mnogo oni i ne idu na fakultet nego kupuju diplomu. I na kraju završis taj fakultet i ako nisi partiski sediš na biro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.