Dekan Arhitektonskog fakulteta o svedočenjima studentkinja da su seksualno uznemiravane: Reagovaćemo najhitnije

Ostavite komentar


  1. Moram da kažem da ovo što govori dekan na žalost nije istina, jer provereno znam da je u proteklih nekoliko dana bio obavesten o mogućnosti pokretanja kolektivnog postupka protiv ovog profesora. Štavise, većina zaposlenih na Arhitektonskom fakultetu zna za ove priče, jer je nekoliko studentkinja vec pokusalo da prijavi profesora, ali su neslavno završile i to je upravo razlog zašto je ovo sve ovako urađeno i zasto je anonimno. Kada studente više ne bude bilo strah da se razotkriju, čitaćete još potresnije priče, jer sada mnogi od nas moramo da ćutimo iz straha da će nas kroz detalje iz priča prepoznati.

  2. Sve objavljeno je istina. Cekamo da roditelji uzmu motke i rese stvar. Jedan od manijaka je Parezanin Vladimir.

  3. Pisali su i za profesore na Pravnom u BG, pa su ti profesori napredovali.

  4. Kako ne zna,
    već godinama je pod zaštitom trojice Vlada (VM, VDj i VL) gospodje VM i ZJ.

  5. @Studentkinja

    Ko ga štiti?
    Zna se:
    Pravnik i Vlade (Mako, Djokic i Lojanica)

  6. Na Tehnickom fakultetu u Zrenjaninu pre 14 godina je profesor matematike, koji je u tom trenutku bio i dekan, pipkao studentkinje. Onako diskretno pred svima a da ipak niko to ne vidi. To je bila javna tajna, svi su za to znali.

  7. @Sofija

    na osnovu čega?
    na osnovu rekla-kazala?
    na osnovu laprdanja preko društvenih mreža?
    nema ništa zvanično, tako da će posle par dana medijske buke sve otići u zaborav, još će iz ovog medijsku Andrej da dobije popularnost,
    kako bi narod rekao “i loša reklama je reklama”, ako ostaje upamćen

  8. Ako je je ovo istina, to je neoprostivo i takavom profesoru nije mesto u nastavi. Ali, sve su češće pojave da studenti koji ne žele da uče, a žele fakultetsku diplomu koriste razne metode, pa i diskeditovanje profesora koji na ispitu traže znanje. Ako se dokaže da je profesor kriv nesumnjivo je da treba da bude kažnjen. Pitam se samo šta će se desiti ako su optužbe neosnovane. Kakve će posledice biti po lažne uzbunjivače?

  9. Vladimir Mako, Vladimir Đokić i Vladimir Lojanica su ga štitili godinama! Suspenzija i ostavke! Uništili su nam fax takvi.
    A Trebinjac Parežanin u zatvor! Manijak iskompleksirani!

  10. Prosetajte do katedre za histologiju medicinskog u Nisu. Sifra: sef predmeta licno.

  11. Arhitektonski fakultet je na veliku zalost sve, samo ne obrazovna institucija. Vrlo lako su se oprostili od izvrsne Ljiljane Blagojevic, koliko se potencira da zena ne moze biti jednako dobar projektant kao muskarac, to ni ne cudi. Fakultet je truo u korenu. Ima i starijih predavaca predatora, poput Zorana Lazovica, ali doci ce sve na svoje kad-tad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.