Dekan Roglić: Usvajanje plana za Makiš je pogrešna odluka

Ostavite komentar


  1. Da li profesor uopšte zna u kom delu Makiškog polja je predviđena izgradnja? Čukarička padina, kod Crkve i iza FMPa, u delu gde se sada nalaze auto-otpadi, stari akumulatori koji su pobacani na zemlji, prosuta ulja, maziva, gde su divlja naselja već decenijama. Novo naselje sa uređenim kanalizacionim sistemom i odvodom je sigurno ekološki prihvatljivije rešenje nego ovo što imamo sad. Drugo je pitanje, gde bi dekan preporučio drugu lokaciju za izgradnju depoa i servisnu stanicu za metro vozove, da rešimo i taj problem?

    1. Pa sklonite otpad, rascistite prostor, pozovite mladog gorana da posadi 1.000.000 stabala, i eto nama zelenog parka!
      Pa ima vas 700.000! Uradite nesto korisno za Beograd i njegove stanovnike.

  2. Gde je dekan bio zadnjih 40 godina da se bori za prava privatnih vlasnika Makiskog polja koji toliko dugo ne mogu da raspolazu svojom imovinom! Gde je bio da predlozi da se Makisko polje otkupi od vlasnika po normalnoj ceni, ne da se otima, i da se onda cuva vodoizvoriste! NIGDE!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.