Dekan Šumarskog fakulteta: Pogažena većinska volja kolektiva

Branko Stajić odgovara na primedbe da je u izbornom postupku za novu upravu bilo nepravilnosti

Ostavite komentar


  1. Pravi čovek na tom mestu, čiji je jedini greh što nije hteo da služi Ristiću kao podanik i koji nije po volji Ristića izabran. Čitav fakultet je rob Ristićeve želje da on sve bira i postavlja, nema to koga vi izglasate, nego koga ja mislim da postavim.

  2. Neverovatno je cime se sluzi prof Ristic, kakve neistine iznosi i kakve je sukobe proizveo medju kolegama samo da zadrzao primat na kontrolom sumarskog fakulteta koji je dobio upravo pre dva meseca milionski projekat. Nezapamceno jos na Sumarskom fakultetu. Zbog toga treba da odgovara pred Etickom komisijom za neakademsko ponasanje. sa mesta dekana je zloupotrebljavao svoj uticaj i sirio dezinformacije da je navodno agencija za borbu protiv korpucije navel da moze da vrsi funkciju vd dekana i prorektora so je apsolutno netacno.
    strasno! Meni se ne ide na fakultet zbog Ristica

  3. Za šumare Srbije sve je čisto i regularno, dekan ŠF Univerziteta u Beogradu je prof.dr. Branko Stajić.
    Ovaj omiljeni profesor među studentima, kolegama i praksi (privredi)
    je ozbiljnom većinom (70/101 ) dobio poverenje svojih kolega sa ŠF. Profesori na ŠF ga jednisravno hoće, a to nije slučajno. Tadašnji savet ŠF se oglušio o većinski stav zaposlenih na ŠF zahvaljujući glasovima zamenjenih članova saveta i to za jedan/ dva glasa.
    Profesore Stajiću samo napred, povlačenjem bi razočarao šumare Srbije.

  4. Puna podrška profesoru Stajući koji trpi mobing Ristića jer je nezavistan i ne može da ga kontroliše

  5. Sto se tice sukoba Sumarskog fakulteta sa JP Srbijasume, razlog je prvi covek Srbijasuma, tj v.d. vec godinama (isto kao Grcic) koji uopste i nije sumarski inzenjer nego kafanski pevac. Covek je unistio preduzece, doveo radnike do prosijackog stapa da tehnicari rade za minimalac, a inzenjeri za jedva 50.000. Naravno Direkcija na Novom Beogradu ima mnogo vece plate, ali tu su zaposlene starlete, pevacice, bivsi generali, policiajci itd, a Direkcija se finansira tako sto gazdinstva svakog meseca uplacaju pozamasne svote i bukvalno jedva isplacuju i ovako bedne plate dok namire Direkciju. Ali nastrasnije od svega je sto 800 diplomiranih inzenjera sumarstva cute kao zaliveni na unistavanje preduzeca.

  6. Podrška prof.Stajiću.Stručan,pravičan i nadasve dobar čovek!Samo jako profesore…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.