Deo Beograđana na kućne adrese dobio obaveštenje o održavanju referenduma 16. januara o promenama Ustava

Ostavite komentar


  1. U ulazu zgrade u kojoj stanujem, svi listici su ostavljeni na jednoj gomili na postanskim sanducicima, kao da se radi o nekim reklamnim pamfletima. Vidim da tu stoje danima. Ili stanari misle da su u pitanju reklame ili nisu obavesteni o referendumu. Da li je jos negde slicno?

  2. Kako glasi novi tekst koji treba da promeni stari?Ovako ovo je teška prevara koja najverovatnije ukida lične slobode građana .

  3. @ Janja do sada je Skupstina birala sudije po novom tekstu njih bira Visoki savet sudstva.Od 11 clanova tog saveta Skupstina bira 5 istaknutih pravnika koji ce uci u savet, odluke se donose samo ako je bar 8 clanova saveta glasalo za sto znaci da bez tih pravnika koje izabere skupstina nijedna odluka ne moze biti doneta.Sustinski se nista ne menja, ovo je bacanje prasine u oci narodu.

  4. Referendum je glupost. Ne verujem u tacnost. Tu ivek moze da se namesti pitanje. Nije pouzdan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.