Deo DS priprema stranačke izbore, na čelu odbora Vida Ognjenović

Ostavite komentar


  1. Ne sme se zaboraviti da je ova žena zastrašujućeg pogleda , snažno agitovala za otcepljenje Crne Gore . Kao što i svi neprijatelji Srbskog naroda rade na njegovom cepkanju i slabljenju .

  2. Aman više dokle jedni te isti??? idite malo u penziju. Pustite mlade ljude.Vi ste svi potrošena roba. Dosadili ste narodu!!!!!

    1. Bravo, Borise! Da li je Vida, Lutovac, Mićunović ili neko treći, svejedno je. Moraju doći mladi i čisti ljudi, ovako srljaju do samouništenja. Izjava Lutovca „Vučiću smeta jaka DS“ je tužna.

  3. Gospodine Šumarac,
    Ako zaista mislite da je. Balša budućnost DD onda ništa… nastavite da je uništavate. Za vreme raznih šula, Bota, Dida….stajala je Đinđićeva slika, ali stranka nije imala veze sa onom isa početka veka. Pustite malo i ove što ne misle samo na vlastiti biznis i beogradske pašnjake.

  4. Jasam clan ds od 1998 kako vas nije sramota ako je Balsa Bozovic i Kena buducnost stranke onda ds netreba da postoji podrska Lutovcu .Dragisa Jankovic clan ds.

  5. Kad vidite ovu ekipu koja je dovela nabildovane kriminalce da otima stranku sve vam je jasno: Kena, Balša Božović, Šumarac, Boža Đelić, Sloba Milosavljević, Šutanovac…
    Ekipa za 0,1% na izborima ali zato sa velikim stažom u kombinacijama, privatizacijama i uopšte životom na grbači građana.

  6. Pozdrav Gospodja Vido!
    Svaka Vam čast na „uzornom“ ponašanju u Madlenianumu. Glasanjem ste izgubili, pa rešite da „demokratski“ okupirate binu, larmate poput Djukinih bakljaša i zatim kao osvedočena manjina (po glasovima članova GO), uhodniku, napraviste OO. Ako ćemo pravo, bez kvoruma!!!
    Svaka Vam čast na poimanju demokratije!
    U zdravlje Vam bilo, da nam što duže poživite kao profesor, a što pre da Vam prestane izmišljeni mandat „predsednika OO“.
    P. S. Kako reče akademik Matija Bećković: „Ćeraćemo se još!“

  7. Ovi pučisti treba da osnuju svoju stranku u toaletu Madlenijuma, gde su i počeli osnivanje, a da DS ostave na miru., građanima Srbije.

  8. Od ovih botova se ne moze ziveti! Jedni su za Vucka, drugi protiv, a medjusobno se NE RAZLIKUJU! Jedino sto znaju je da odaberu stranu i onda ne birajuci reci (ali uvek bez argumenata) ospu paljbu. Gdin Lutovac je najveci krivac za ovo sto se desava u DS-u. On je marginalizovao stranku, sakrio se u cose i cutao, bez i jedne jedine AKCIJE. I kada je doveo do toga da niko DS vise nigde nije ni video, ni cuo, autoritarno i siledzijski je nastupio prema clanovima stranke koji su zeleli da ucestvuju na izborima. Umesto prijateljskog razgovora stanackih kolega, on je odmah krenuo djonom, Raspustio je odbore (80 je verovatno polovina) i podmladak, a svoju koleginicu prijavio policiji! Ocigledno je da se ispod povrsine valja mnogo veci problem od onog sa izlaskom na izbore. I sasvim je NORMALNO u takvoj situaciji szvati izbore. Ako je gdin Lutovac toliko siguran u sebe, on ce ih dobiti.

    1. Lutovac bese doveo stranku na 2% na BEOGRADSKIM izborima? Lutovac bese napustio stranku vece pred izbore i osnovao novu?

      Da se razmemo, prica da bez DS-a nema demokratije u Srbiji je apsolutni nonsens u koji mogu da veruju samo potpuno ispani mozgovi (koji nazalost nisu samo na Vucievij strani). DS nije vise niko i nista u ovoj drzavi, i to zasluzeno. Ali okriviti Lutovca za to je toliko besmisleno da je jedino racionalno objasnjenje da mu se radi o glavi. Pitam se od strane koga?

      :ne pitam se

    2. Profesorka, ne znate istinu i bolje ne komentarišite ovo. Vaš komentar je kredibilan koliko i izveštaj kriznog štaba, o broju novozaraženih i umrlih, pozdrav!

  9. Vida ognjenovic je vec rszbijala ds sa micunom i dcentrom. Mozda ce joj konacno uspeti. Lutovac je bio blizak djindjicev saradnik. Sramotaje ovo sto rade. Kako ih nije sramota sto unistavaju stranku svog ubijenog pretsednika?

  10. SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA sta ste napravili od DS u prostoj borbi za vlast i poslanickeb odnosno odbornicke plate.Oko kave vlasti se borite? obe CRNOGORSKE STRUJE POGINUCE ZA VLAST U RAZVALJENOJ DS ZA TRUNKU NECEGA STO PODSECA NA VLAST S R A M V A S B I L O I OVO SE ODNOSI NA OBE STRUJE

  11. A što se bojite toliko te izborne skupštine, kad već imate toliku podršku?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.