Dim sa deponije u Vinči se i dalje širi Beogradom

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da ugase pozar na deponiji!!!Sta bi bilo da nas zahvati neki ozbiljniji pozar.Ali smo mi zato prvaci sveta u BDP,gasimo pozare po Grckoj i imamo Rusku bazu u Nisu koja ima sve ,ali nista za gasenje pozara.

  2. Danas je Radojčić izjavio kako će „konzervirati“ staru deponiju u Vinči….To ste kazali već puno puta pa ništa. Divlja (državna) deponija u Vinči 1974-2021 PARADIGMA „sposobnosti“ vlasti u Srbiji 1945-2021. Beograd nikada nije ima minimum infrastrukture da bi se nazvao gradom (kanalizacija, gradski prevoz,….) ali gle „čuda“ vlast nije znala da reši elementarne probleme življenja u Srbiji – ali kada je 1989 pao zid u Berlinu – oni su znali da je to nešto loše za Srbiju; da bude deo Evropskog prostora; najbolje da ostane Azija tj. orjentalna despotija i u 21 veku.

Ostavite komentar


Društvo

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1 10

UNS traži reakciju nadležnih na pretnje novinarima N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od nadležnih da otkriju i kazne odgovorne za pretnje upućene novinarima N1 posle objavljivanja teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u SAD povodom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.