Dinkić: Radujem se kad me pozovu

Ostavite komentar


  1. Da ima pravde u ovoj zemlji Srbiji, doticni bi trebalo da dobije tri dozivotne robije, sta je sve od 5. oktobra 2000.god. uradio Srbiji. Svuda gde su bile PARE tu je Mladjan Dinkic i njegovi iz G-17+, pocnimo od Narodne banke Srbije, Narodna lutrija Srbije, Skijalista Srbije,Naplata putarine, Aerodrom "Nikola Tesla" ( Surcin ), privatizacije… i ko zna gde vec nije umesan doticni Dinkic Mladjan Mladja. A tek KIPARSKE PARE … mislim da su i tri dozivotne robije, malo, za ovog KAPITALCA.

  2. Još jedna providna i stupidna cirkuska predstava u cilju prikupljanja jeftinih poena povodom predstojećih izbora. I ova ,kao i mnoge prethodne,sklepana je u dobro poznatoj režiji velikog i bezbroj puta dokazanog lažova,demagoga,manipulatora i lažnog borca protiv kriminala i korupcije AV-a. Dobro je poznato da mu je Dinkić sada savetnik, iako mu je ovaj prevrtljivi psihopata (dok nije skinuo bedž) u Skupštini Srbije pokazivao robijašku košulju. Nemojte se iznenaditi ako, zarad predizbornog marketinga velikog vođe, kod Sline na poligrafu pored Dinkića završe i Bili Klinton,Toni Blair, Gerhard Šreder,Ramuš Haradinaj,Hašim Tači ili Milo Ðukanović ! Sve su to vođini veliki prijatelji i ne verujem da će odbiti nastup u njegovom predizbornom cirkusu.Koji će im biti adekvatno i galantno plaćen – naravno našim novcem.

  3. He,he , moj „imenjak“, čovek koji je ime i karijeru počeo da pravi knjigom Ekonomija destrukcije , a postao „destruktor“ srpske ekonomije! Pored njega bi se postideli i Iljf i Petrov…

  4. Dinkića naravno. A na temu Bora neka država krene u pravcu Spaskovskog (RTB Bor) i Vladimira Milovanovića (Energoprojekt), Dinkićevi kadrovi, kraljevi preletanja, pa neka udari na sportsko-mafijaški kartel Goran Kapetanović (nekada ambasador SRJ u Kanadi i košarkaš) i njihovog isturenog centarfora, uvek nekažnjenog za sve faulove, Žarka Zečevića – Zeku. A onda neposredno-posredni izvođači i podizvođači ovog lopovskog poduhvata – Lavalin (Kanada), pa onda domaći skidači kajmaka firme iz grupe Energoprojekt. Svi pomenuti su komšije – pošaljite jednu maricu. Svi u cifri od 50 miliona evra koji su nestali kao jaje sa groba. Moraćete do Lagosa i kompanije Energonigerija ako vam je do istine i 50 miliona para poreskih obveznika!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.