Dinko Gruhonjić o pretećim grafitima: Slične poruke sam dobijao i od vlasti

Glavni i odgovorni urednik portala VOICE, nakon pretećih grafita ispisanih na zgradi u kojoj živi

Ostavite komentar


  1. nije to u redu sto su napisali. dovoljno je bilo napisati da je ovaj smrad obican olos i srbomrzac.

  2. Druže Dinko, kada napadaju tuđu decu ti ĆUTIŠ. Ja neću da ćutim kao ti. Ja OSUĐUJEM svaki napad na bilo koga, bez obzira na pol, rasu, naciju, profesiju. Ti nastavi da ĆUTIŠ. Ovo će se događati sve dok ti i tebi slični selektivno reagujete na svaki vid nasilja. Ti i dalje ĆUTI. Administratoru molim vas da ne cenzurišete komentare. Vi ste valjda objektivan list. Srdačan pozdrav.

    1. Dinko, ne kaže narod džaba: blago onom ko pameti nema, imao de radšta i roditi… Za početak, pročitaj sve knjige o Jasenovacu, možda te Gospod malo i prosvetli. Ne rugaj se svetim moštima novomučenika Jasenovačkih. Ako nemaš ništa pametnije odi u manastir da tihiješ i da spereš grehe svoje
      Ne kaže se džaba: jezik kosti nema, ali kosti lomi…pokaj se zs početak, možda ti pomogne…

  3. Neshvatljivo mi je da neko atakuje na tako tolerantnog i blagoglagoljivog stvaraoca. Tezak je i sa sedam kora tvrd taj hleb progresa koi nam donose Dinko i drugovi. I ko ce im sutra reci hvala kada nas oslobode od fasisticke srpske okupacije.

  4. Da li je Gruhonjic ikada isao da poseti spomenike podignute u slavu i pomen onih koji su se borili za slobodu zemlje. Mnogi od nas jesu kao pioniri a i kasnije uz veliko postovanje. Mislim da Gruhonjic s obzirom na njegovu opsednutost srpskim svetom pripada onima koji su se u drugom svetskom ratu borili protiv slobode u kojoj on danas uziva.

  5. Dragi Dinko, potpuno razumem bes i strahove. Mogu zamisliti i kada je dete, tvoje, videlo grafite mržnje ( Ratko Mladić, Super Heroj ), pa još i to (taj „Sabahudin“ ). Strašno. Pa, ta Vlast i njen „govor mržnje“, dobro si uočio. Bravo Dinko. Ostani i dalje “ Pas Čuvar“. Bez tebe nećemo moći, da preživimo. Gospod te gleda, dragi Dinko. Amin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.