Kako su se sticale diplome zbog kojih je uhapšen bivši rektor u Kragujevcu?: Diploma supruge hrvatskog političara jedna od njih

Ostavite komentar

 1. Sve kristalno jasno. Podelila ekipa novac od školarina. Nikada se ovo ne bi ni raskrinkalo da nije izbila afera i provera u Hrvatskoj. Mi ćemo ovo lepo da zataškamo i rastegnemo kao aferu Indeks na Pravnom u Kragujevcu. Nema suda u ovoj srpskoj bestragiji.

 2. Ova hapsenja bivsih direktora,dekana,policajaca,inspektora su samo dokaz saradnje tih sa vlasti.Samo se hapse i osudjuju sadanji portiri,cate i sitna riba.Licemerje,a narodu bez mozga zabava i nada.

 3. Pošto se Medicinski fakultet iz Kragujevca našao na Šangajskoj listi i pošto se nastavlja izgradnja centra za matične ćelije odmah se vade afere iz fioke. Ne ulazim u to da li je neko kriv ili nije, to je posao suda, ali o svemu ovome se pričalo davno i zašto država nije ispitala o čemu se radi? Ovo sve više deluje kao napad na fakultet, a ne borba za pravdu.

 4. Zašto se hapse samo Arsenijević i Čanović?U Srbiji,posebno na Kosovu, postoji duga tradicija prodaja diploma.Pogledajte izvanredan film „Falsifikator“- o prodaji diploma i situaciji u srpskom zdravstvu kao posledica toga.

 5. …. to se na Kragujevačkom Univerzitetu ponavlja već ko zna koji put jer ova kora od banane država nikad nije adekvatno nekog kaznila pa ispada da su i sudije u našem pravosuđu najviše sa diplomama Univerziteza u Kragujevcu.

 6. To je pojava stara decenijama samo se sad popelo na viši nivo školstva. Ko nije mogao da završi gimnaziju, na primer u Somboru, išao je u Kragujevac, Prištinu, Sarajevo. A o vozačkim dozvolama da i ne pominjem.

 7. Pre nekoliko godina Pravni fakultet a sada i Medicinski fakultet izdavali lazne diplome. Sta li tek rade na manje prestiznim fakultetima u Kragujevcu?

 8. U Kragujevcu je ovo drugo hapšenje.Svašta se dešava na tom univerzitetu.Treba ga zatvoriti,pošto je većina profesora korumpirana

 9. Ako se secate 2018. jedan drzavni sekretar iz ministarstva prosvete ekspresno je smenjen jer se drznuo da krene na Arsenijevica. Pravda je spora ali dostizna.

 10. Ništa nije čudno, u državnim firma taj kadar nam je na rukovodećim mestima,deca ne rade ili idu inostranstvo da bi na takav način obezbedia egzistenciju.Školovani mladi ljudi i ako počnu negde da rade u ovom firmama to su obično PP poslovi tako da noćna škola ili kursisti za sada su nezamenljivi.

 11. Dok su drugi kupovali diplome moj sin je radio ,ucio i doktoriro na medicinskom fakultetu u kgragujevcu sa devetkom i dalje radi na fakultetu nema primanja i doktor nauka bere maline i radi druge fizicke poslove .nazalost on je rodjeni kragujevcanin i zeli da zivi ovde a nema nikakvu buducnost u ovom gradu .

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.