Direktor fotografije: RTS na ivici profesionalnog, finansijskog i kreativnog opstanka

Ostavite komentar


  1. Vreme je za buđenje.Vi ste navili sat ,a videćemo koliko će njih „ustati“

  2. E… moj fotograf, kasnosi se setio. Verujem da gledaoci nista nebi izgubili I da se RTS potpuno ugasi. Kakav vam je kvaliter programa a I informativni (SNS) pamflet, bolje je da I ne postojite. Vasim gasenjem bio bi veliki doprinos mentalnom zdravlju ovog naroda.

  3. Urušavanje medija počelo je raspadom SFRJ, nastavilo se u vreme ratova, a poslednji stadijum počeo je posle Petog oktobra. RTS će biti ugašen, jer je (za sada polu)nepotreban.

  4. Vec duzi niz godina RTS nije vise moj izbor broj 1.
    naime zastareo tv program neinteresantno do bols. Bez ikakvih noviteta bez aktuelnih Sportskih prenosa itd. Tv RTS neminovno ide u Proslost, a Buhosevic ce biti upamcen kao grobsr RTS-a
    Pozdrav

  5. Zaboravio je da pomene Vucica i Brnabicku. Stalno iskacu na RTSu. Zbog njih ne smem da prebacim na RTS vec vise od godinu dana. Ni na Ligu Sampiona.

  6. Danas se u Srbiji niko ne uzbudjuje zbog rasprodaje bilo kojih firmi , zasto bi za RTS bilo drugacije.Kad se nismo pobunili na pocetku sad nek propadne sve, to bi bilo najpravednije

  7. Otpisani +Ravna Gora + neki partizanski film. Sad vidimo i da opet kreće repriza Gorčila, od čijeg zadnjeg prikazivanja nije prošlo ni šest meseci. Čak, štaviše, valjalo bi otvoriti kladionicu koja će slefeća serija da se reprizira u udarnom terminu. Ili Vučić ili njegovi su udarne vesti. Sportski prenosi često idu na uštrb postojećeg programa. RTS treba da postoji, kao nacionalna tv kuća, ali treba mu reforma. U suprotnom, crno mu se piše. Mada, i ovakav kakav je, bolji je neuporedivo od pinka, hepija i ostalih tabloidno-provladinih televizija.

  8. Samo forsirajte Radosa Bajica i skora propast RTS-U je zagarantovana.Amin!

  9. Organizivati referendum za opstanak RTS! Ako ne sakupe 51% UGASITi i rasteretiti gradjane jarma od 150rsd. Kabl sam odavno isekao, a mora da placam danak RTS iako vec placam izbacivanje smecja

  10. Ako je ovo istina, vratite pare od pretplate zbog nenamenskog trošenja budžetskih sredstava, a krivična odgovornost za odgovorna lica u RTS. OJT da pozove fotografa na okolnost da upotpuni iskaz.

  11. Nazalost, na RTS gledam samo Jut. progr. od 6-7h.
    Sada emituju Otpisane?!
    Olivera uporno drzi termin cetvrtkom pa vise imamo fudbala nego tema iz nase stvarnosti!
    UGLEDAJTE SE NA HRT!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.