Direktor JP Pošta Srbije: Žiteljima Apelovca nije isporučena pošta zbog otkaza poštara

Ostavite komentar


  1. Pošte Srbije je antisrpski firma. Ne primaju pošiljke adresiranu na ćirilici za B IH iako je u Bih ćirilica službeno pismo. Npr pokušao sam poslati pismo službeno u Sarajevo ali se Pošte Srbije samocenzurišu i odbijaju sve adresiranu ćirilicom.

  2. Jos od nove godine sam licno doziveo da nekoliko pisama iz EU na srpske adrese nije isporuceno a nije ni vraceno jer naravno napisan je i posiljalac! To znaci da su bacena jer u njima nije bilo para kao sto se mozda neko ponadao! Treba pitati Dordevica da li su i Posta kao i Zeleznica Srbije blokirale medunarodni saobracaj i ako jeste zbog cega se to ne objavi?

  3. E gazite nas sa svih strana, kancelarije prenatrpane a reoni prazni. Pa gazi ranika zašto nemože za trojicu da uradi… Iš bando

  4. Šta je čudno u okolini Aranđelovac selo Kopljare za godinu dana maksimalno je pet puta dostavljena pošta . Velika sramota neznam samo kako primaju plate tako neodgovorna lica.

  5. Nehruova, Blok 45, više od 15 dana nema poštara, nijedan račun nije stigao. Pitali poštara u Gandijevoj, Blok 70, šta se dešava? Kaže: Nema ljudi. Komunalna preduzeća su platila dostavu računa, Pošta ih ne uručuje i verovatno, posle nekog vremena, prodaje u stari papir. Hoće li Đorđević da navrati do mene, da mi popuni uplatnice i nadoknadi kamatu na kašnjenje? Zahvalni penzioner

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.