Direktor koji je pretio roditeljima zbog Kavčićevih udžbenika podneo ostavku

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da direktori skola treba da budu roditelji. Sve znaju i u sve se razumeju. Napravili smo cirkus od skole. Najvise se bune oni koji su bili najgori u skoli, a dozvolili smo im da se u sve mesaju i maltretiraju nas. Podrzavam direktora, jer covek sprovodi kako pise u zakonu. Treba za sve da budu besplatni udzbenici, a ne samo za Beogradjane.

  2. I ja podrzavam direktora i mislim da ga je snsovska bagra ostavila na cedilu zbog predstojecih izbora. Direktor je postupao u skladu sa Zakonom o udzbenicima. Kome se zakon ne svidja nek trazi njegovu izmenu. Drzava treba da obezbedi da svi u obaveznom skolovanju dobiju besplatne udzbenike, od bilo kog izdavaca, pa bio to i ocajno los Kavcic.

  3. Bivši direktore,pročitaj još jednom šta si napisao,pa zamoli profesora srpskog jezika da ti analizira.

  4. Nije lepo što koristite izraz ,,pretio“. Zar ste se i vi iz Danasa srozali u jeftinu popularnost? Direktor je radio svoj posao. Pročitajte šta piše u zakonu .

  5. Радио по закону? Зар и извршитељи не раде по закону? А јесу ли нам потребни? Тужни директор је само поштено радио туђи непоштени посао, а параван је, по закону. Сиктер сви који се лријете иза закона а чините неправду и зло…

  6. Tako i treba ! Ako su svi izdavači poštovali pravila, onda nema mesta pretnjama ili ucenama. Ozlojeđeni roditelji su dobro reagovali protiv ovog bahatog lika.

  7. Čovek je postupio kako mu zakon nalaže. Roditelji uništavaju ne samo prosvetu već ponajviše svoju decu. Svidja mi se komentar da direktor bude roditelj. Tada neka se ministarstvo nateže sa narcisoidima.

  8. Pa naravno da svi van beograda moraju da plate preskupe knjige da bi beograd imao besplatne..Gde je pravda za svu decu u srbiji .Sve se svelo samo na to cela sbija da radi i placa a beograd da trosi i zivi.

  9. E, tek sada ćemo Kavčićeve udzbenike uvesti u škole. Direktori nikako da shvate da škola postoji zbog đaka, a ne zbog njih.

  10. Zakon kaze jasno i glasno da cak i jedno jedino dete u odeljenju može da ima udžbenike drugog izdavaca i da normalno prati nastavu. To mu je zakonom dozvoljeno i omoguceno. Ajde ljudi čitajte vise zakone, a manje rekla -kazala. Taj neki direktor koji je veliki šerif u maloj školi, uzima masne pare od udzbenika i pokušava da sprovodi svoje zakone pod prinudom.

  11. Podrška za direktora. Roditelji intelektualna i moralna socijala kao i oni koji su ih podržali

  12. Cigarete im nisu skupe,vejp je skoro dzabe, nokti nisu skupi, kafići nisu skupi ,ali udzbenici jesu. Bravo, svima vama koji znate da procenite kvalitet udzbenika,a jedva prođoste kroz školovanje.

  13. Bravo za kukavički potez SNS direktora.
    Pustili te niz vodu a ti tutanj…..a mogao je dobiti Pinku za prodate udžbenike.
    Sramota da te bude kao i botove koji te štite a ne štite decu.

  14. Jasno je što je podneo ostavku, tako mu je naloženo iz stranke. Sad će izbori, ovim njegovim ispadom loše utiče na rejting stranke. Da nisu izbori, čisto sumnjam da bi pidneo ostavku, ovako mora.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.