Direktorka Batuta: Pozivamo građane da se jave na vakcinalni punkt i ukoliko je prošlo pet meseci od treće buster doze

Ostavite komentar


  1. Kako, gospodjo? Juce je bilo 15,991 testiranih, a 5,982 pozitivnih. Kako je to „svaki drugi“, tj. polovina?!

  2. Kada vidim ovu gospodju javlja mi se unutrasnji radar koji kaze zaobidji i produzi dalje-

  3. Evo trčim, podvio sam već rukave za osamnaesti buster. Bilo godina, pa pola godine, biće tri meseca, na kraju ćemo vakcine tri puta pre jela da dobijamo.

  4. Jedva cekam da me pokupi korona, koji god soj, da zavrnem relativno brzo. Ovo mucenje od „zivota“ u ovom sto se zove „drzava“ je teze i gore od najgore bolesti.

  5. Blago svima kojima je ovo „presmesno“! A mi „matori“ nek pocrkamo! A ko ce unuke da cuva, deco draga!?

  6. Bako nije ovo presmesno ovo je tragedija, tragedija zbog toga sto zivite u strahu vec tri godine, tragedija sto vas potkupljuju kojekakvim uvecavanjem penzija a cene su otisle. Kako god, ako niste umrli od korone spremajte se za dugu zimu a na kraju krajeva svi cemo pomreti pre ili kasnije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.