Đaci OŠ „Milena Pavlović Barili“ skupljaju novac za lečenje bolesnog druga 1

U želji da pomognu bolesnom drugu Ognjenu Kapati (15), đaci njegove osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ organizovali su niz aktivnosti kako bi prikupili sredstva za Ognjenovo lečenje.

„U junu je iz naše škole izašao zdrav, upisao Sportsku gimnaziju, spremao se za pripreme na koje je trebao da ide sa svojim klubom. Na žalost, u međuvremenu se razboleo. Ogi je borac, dobar drug, odličan đak i mi znamo da će pobediti sve prepreke, vratiti se košarci, svojim novim drugarima u Sportskoj gimnaziji i starom društvu u Višnjičkoj banji. Za sve ovo Ogiju je potrebna naša pomoć“, apeluju iz škole „Milena Pavlović Barili“.

Ognjenu je nedavno otkrivena akutna limfoblastna leukemija, a za njegovo lečenje u inostranstvu, odnosno transplantaciju koštane srži potrebno je 30.336.000 dinara.

Da bi prikupili bar deo sredstava učenici i nastavnici Ognjenove osnovne škole tokom ove nedelje organizovali su više aktivnosti.

Humanitarni bazar – prodajna izložba radova učenika otvorena je u prostorijama OŠ „Milena Pavlović Barili“, svakog radnog dana, od ponedeljka, 14. novembra. Sportski turniri u fudbalu, košarci i odbojci biće organizovani u četvrtak, 17. novembra, a u petak će biti finale.

Svi građani koji žele da pomognu Ognjenu mogu uplatiti novac na dinarski račun 160-6000001468268-15, na devizni račun 160-6000001468451-48 ili poslati SMS poruku 1374 na humanitarni broj 3030.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari