Đačke torbe deformišu kičmu

Četvrtine dece ima loše držanje tela koje prethodi promenama na kičmenom stubu
Rezultati sistematskih pregleda u Požarevcu pokazuju telesne deformitete

Ostavite komentar


  1. U školi mog deteta postoje ormarići ali ih deca ne koriste. Svakog školskog časa menjaju učionicu i jurcaju od prizemlja do drugog sprata a kada idu u salu za fizičko užas jer treba stići presvući se a posle toga nazad na čas i sve to za 5 minuta odmora. Što se tiče kuće dobiju domaće zadatke tako da im ormarići ne vrede jer moraju da nose kući sve da bi uradili domaći. Rešenje bi bilo da ministarstvo prosvete razmotri i eventualno ukine raznorazne vežbanke koje samo služe da se nose u školu i iz škole a domaći koji se u njima uradi niko i ne gleda.

  2. U Beogradu su bila 2 besplatna kompleta udzbenika, plus ormarici. Jedan komplet ostaje kuci, drugi je u skoli u ormaricu. Ali, narod nije hteo vise DS vlast i Djilasa, dobio samo 15% podrske. Narod izglasao SNS, a ovi ukinuli besplatne udzbenike. Eto, dragi moj narode, sam si birao, sada ispastaj. Deca nisu kriva vec njihovi roditelji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.