Đerlek imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja

Ostavite komentar


  1. Covek se oglasava o svojoj novoj politickoj funkciji od „poslednje sednice Vlade Srbije “ Kad se zbila ta sednica iza ledja javnosti, posto tek danas prvi put cujemo za tu sednicu i za tu „odluku“. E sad pitanje svih pitanja: o kom drzavnom sekretaru Ministarstva zdravlja je rec, kada jos nije oformljena ni Vlada ni ministarstvo zdravlja. Ali gle, iznenada, pre svega toga, je vec instaliran drzavni sekretar ? Da li je ovde, u ovoj objavi javnosti, prethodno izvrsen sastanak sa mozgom ?

    1. Vlada kojoj je istekao mandat, po Zakonu o Vladi, član 17, ne može postavljati državne službenike na položaj u organima državne uprave.Prema tome Vlada ne poštuje ni sopstveni zakon koji reguliše njen rad.

      1. Pa ako gospodin Ljajic bude premijer i doticni je ubrzano po zasluzi sekretar…

        1. Vama bi u vladi, očito, više odgovarao Ugljanin ili onaj drugi „modernista“ umesto Ljajića?! Zašto je Vama, i sličnima Vama, svaka kooperaztivnost, svaka lojalnost ovoj državi sumnjivija nego otvoreni separatizam koji pokazuju pojedini političari? Zašto je Vama, i sličnima Vama, „guranje prsta u oko“ i mržnja prema legalno izabranim organima vlasti, prihvatljivija nego lojalnost koju pojedinci pokazuju svesni da je Srbija i njihova otadžbina? Zašto sve umerene ljude nazivate podrepašima i ulizicama a one koji Vam rade o glavi respektujete i poštujete?! Da li mi imamo neki hendikep ili je u pitanju onaj naš, „čuveni“ inat, po kome smo poznati ali, koji se obično završava na našim glavama. Šta je negativna strana gospodina Djerleka? Da li što nije neprijatelj ove države ili je nešto drugo u pitanju?

          1. Ne znam kome ste uputili vas komentar. Iskreno bilo bi mi drago da gospodin Ljajic bude premijer…a to sto vi komentarisete kao da zivite u komunizmu je vasa stvar i vas problem…

          2. @ Istina kad tad ce se otkriti:
            Očito je da sam pogrešno shvatio Vaš komentar, koji sam doživeo kao sarkazam. Oprostite ako sam bilo šta neprikladno rekao, smatrajući Vas jednima od onih koje sam opisao u svom komentaru.

  2. Naplacuje angazovanje u COVIDU momentalno…..ne da da se ohladi..Racundzija do daske

  3. Ko je zagrizao Đevrek!? Ja bato! Slatko se uhlebio, samo endorfine luči savest ga nimalo ne muči.

  4. Država mu se zahvalila što je lagao o stanju zdravstvenog sistema u Pazaru i obmanjivao javnost o broju zaraženih i umrlih.

  5. Pa ako gospodin Ljajic bude premijer i doticni je ubrzano po zasluzi sekretar…

  6. Pa zar siroke narodne mase ne vide da vlast nas pravi budalàma. Igraju se sa nama i teraju po svome uz slogan „Ne moze nam niko nista“.
    Ovako se pravi domacini ne ponasaju ni prema marvi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.