Đilas: Brnabić i Vučić lažu kad zinu

Premijerka opet napala Danas i lidera Stranke slobode i pravde, ovaj put zbog Koraksove karikature na kojoj Vučić uzima novac od građana

Ostavite komentar


  1. „Brnabić i Vučić lažu kad zinu“.
    Ma oni to čine i kad ne zinu, lupkaju po tastaturi zatvorenih usta.

  2. Oni lažu kad zinu, a Marinika kad pomisli. Čekamo da promenite vlast i da počnemo da zapošljavamo mlade antivaksere na rušenju rudnika, fabrika, uzoravanje puteva i razrivanje priga, a Bjela će rasterati investitore koje nije doveo Đilas, jer jedino on ima licencu da odobri. Ako se falcifikuje atotomarski idu kod Jeremić na lustriranje ili kod Bjele na pesničenje.

  3. E, bre, gospo’n Djilas, sto tako bez treptaja udari na automehanicare, pa ih proglasi vecim lazovima od Brnabicke i Vucica. Aman – zaman. Nemoj tako ‘leba ti! Nisu, sad, pa Vama, krivi automehanicari koji zaradjuju svoj lebac posteno, radeci mekaniku. Dobro, mogu da se slozim da malcice preteraju sa cenu, ali brate, u odnosu na politicare, oni su minijatura, koju pomenu, oni, samo kad im ustrebaju, a onda se zale kako su im skupe usluge. Pa, ako toliko kukaju, zasto se sami ne potrude da nesto poprave na svom autu.
    Dobro, sirotinja to i radi, sem kad bas zagusti pa ne znaju da se snadje. Politicari se prepucavaju preko postenih ljudi, samo da pokazu koliko „misle“ na obican svet, a zaboravljaju da su, bas oni, politicari, uvek i u svakom veku, svrstavani, pa bogami, i cesto preuzimali preimucstvo nad nepravedno oklevetanim mucenicama, kako se bave najstarijim zanatom na svetu.
    One ne kradu, ne lazu, nego uzimaju onoliko koliko mogu da ponude. To vam je liberalna ekonomija zasnovana na ponudi i potraznji. I nema ljutnje. I nema poredjenja politicara sa bilo kime i sa bilo kojim zanatom. Svaki zanatlija, – slozicemo se, po nekad zna i da malo vise zakine. Ali je bar radio, pokazao svoje zanatsko umece.
    A sta politicari rade? Omalovazavaju jedni druge, optuzujuci se medjusobno, ko je koliko uspeo da prikrije, da zabasuri, da izigra, samo da bi se dokopao vrha na politickoj lestvici.
    Zna narod politicke terenske igre zaklonjene, nekada izmaglicom, a vise puta i najcesce teskim maglustinama, samo da narod ne moze da vidi nista dalje od nosa, pa tako batrga, u tim politickim maglustinama, ne bi li pronasao put koji ce ga dovesti do, bar, koliko – toliko, neke sigurnosti, a ne da uvek i svagda nabasa na oftamoloske upotrebljene, da nicemu ne sluze, pojavne izlive sve lepseg, pa cak i do zlatnog doba.
    Aman- ljudi! prestanite da nas ubedjujete kako ce nama biti sve bolje ako srljamo ka provaliji, iz koje ce tesko izbauljati i nasa, ko zna koja, pokolenja.

    Kazu da svaki politicar lepo zbori – al’ lose tvori. Naravno za narod, a za njihovo dobro. Za njih su uvek, i svagda, zabljestali zlatni zraci – zlatnog doba, pa nam se po neki i smeska, a uglavi konta: Sirotinjo i Bogu si teska.

  4. Ma imamo premijera svetske klase. Ko Li je nadje I nama je utrapi?Mozda I ne zasluzujemo bolju vladu, ni premijera. Predsednik prica za sebe.

  5. Ti i Marinika kad nesto lupite niste ni svesni sta ste rekli samo mislite kako da se docepate budzeta i para

  6. Evo Ela,da ti ja kazem umesto Djilasa.Djilas je usao u politiku,kao bogat covek,sa kucom na Senjaku i sa 8(osam)firmi u drzavama u okruzenju.Platio je visemilionski iznos evra,drzavi Srbiji,posto mu je firma bila registrovana sa sedistem u Srbiji.Nikada nije radio ni sa jednom institucijom u Srbiji (za neverovati)a to je istina.Nije se useljavao u drzavni stan,dok su padale bombe.Nije nosio sako od 4000 evra,i ako je mogao od SVOJIH para.Ela,zato ove boli Djilas,uspesniji,bogatiji,posteniji….

Ostavite komentar


Društvo

Preminuo novinar Bojan Tončić 10

Preminuo novinar Bojan Tončić

"Otišao je u svet daleko od masovnih grobnica, ratnih zločina, nepravde i laži o kojima je dugo, uporno, hrabro i briljantno pisao", objavio je portal Autonomija.info, povodom smrti novinara Bojana Tončića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.