Đilas: Telekom kupio O2 i Prvu

Ostavite komentar


  1. Kakva Bajka .Valjda narod nine zaboravan kada he Mr Djilas bio tajni vlasnik lista Press zajedno sa Jo’s kednim privrednikom .Narod he mediski okupiran vec 30 godina .Samo jedna novina nije preko cele naslovne objavila reklamu SNS .Inace BIA menja partije preko kojih deluje ,kada narodu dosadi SNS ,probace ponovo sa DS I’ll DSS .Gradjani Jo’s neshvataju da iza svake partije stoji sluzba tj REZIM ( Sistem ) to je on a policija koja posle pada Milosevica nastavila da deluje 1 policajac like lustriran !!!! Policiske stanice nisu renovirane 30 godina da bi policajci bili frustrirani her objektivno race u svinjcima ! # Dissident Dimitrijevic,Bog mi je svedok da sam svojim novcem hteo da renoviram pritvor u stanici Novi Beograd ,nisu mi dozvolili ! Kao hvala za nameru BA’s to policajci u Tom stanici na prvom spratu podmuklo su me napali 2012 kada sam I’m doneo sliku ulje na platnu na poklon ( com sam I’m nosio poklon Mora da sam stvarno lud )

    1. Druže idi kod lekara, ako neko tako brlja slova ili je nepismen ili ima moždani udar!

      1. Ma nije ništa od toga – kuca na telefonu pa promašuje slova (h je pored j), a uključen je i autocorrect, pa mu ispadaju engleske reči 🙂

  2. Majstor zla zna da kada kupi sve medije i kada kaže da pada kiša iako je sunce, svi će da mu veruju. Njegov ideal je da više verujemo njemu nego svojimn očima. Kako kaže srpski narod jedini lek je“us…a motka“. samo tako će se urazumiti. Ovako ima da nas kradu i lažu, prekrajaju izbore i da se vratimo u deseti vek.

  3. Ako je ovo tačno to onda znači da je Telekom kao državna firma dao ogroman novac Kopernukusu za otkup njihove firme, a obvi od tog novca kupuju redom slobodne medije. Da li to znači da vlas kooristeći državne pare kupuje medije gde ima imalo kritike vlasti. To je onda strašna kriminalna radnja ako je tako. Drugog opravdanja nema. Čudi jedino naivnost i slaba kamufliranost takvih poteza, ili jednostavno ova vest onda nije tačno što bih najviše želeo da tako bude.

  4. Preciznije receno sve politicka partije koje rade u Srbijji osnovane su od tzv. tajnih policijskih i vojnih sluzbi. Na primer Srpsku radikalnu stranku i Srpsku naprednuu stranku osnovala je Drzavna bezbednost ili danasnja BIA. Socijalisticka partija je delo nekadasnjeg KOS-a, kao i SPO, Demokratska stranka svih vojnih obavestanjnih sluzbi, DSS je partnersko delo DB-a i KOS-a, G-17 KOS, ostale male stranke ili frakcije koje suu se otcepljivale nastale su kao filijale pojedinih delova sluzbi policije i vojske koje su nekada bile na saveznom nivou.
    Tako je i sa medijima. Sadasnjji javni servis ili drzavnu televizijju uvek je kontrolisao PREDSEDNIK, a predsednik je bio uvek pod bezbednosnim stitom VOJSKE. Politika i Novosti su pripadale pod uticaj Vlade, a to je vec vise teren POLICIJE i policijskih sluzbi. Kurir i Blic su takodje osnovane od strane agenture DB-a, koja je radila u SAD i Nemackoj. Itd. Medjutim, moze medije da stavi pod kontrolu ko hoce, ako oni nemaju veliki TIRAZ onda od kontrole nema vajde, pa stranke uvek teze da zagospodare one najtiraznije novine i najgledanije elektronske medije, da bi iskoristili njihov pristup glasacima.
    Promena vlasnistva ili kako se to kod nas predstavlja kao kupovina i prodaja, je samo kadrovska promena u tim medijima, a nikako statusna ili sustinski vlasnicka.
    Moze se uciniti da takve promene nemaju nikakvog efekta, medjutim mora se znati da SVE ZAVISI OD COVEKA. Ako, se posao u stranci poveri coveku koji je fleksibilan i razuman on ce POLITIKU VLASTI sprovoditi metodima demokratske manipulacije. Ako se pak izabere covek oskudnog licnog duhovnog i intelektulanog manevra, ON CE PRIBECI REPRESIJI, kao sto to sada gledamo.
    Sadrzaji u medijima kod represivnog praktikovanja politike bice VULGARNI, UVREDLJIVI, uopste receno nekulturni i forsirarace opciju ZASTRASIVANJA.Takav obrazac trenutno u politici svakodnevno demonstrira Vojislav Seselj i svi napredni radikali. Cak je i predsednik u javnom obracanju izasao iz predsednickog arga. Ali za sada medju CUVARIMA DRZAVE preovladjuje uutisak da narod jos treba pritiskati politickim primitivizmom, kako ne bi osetio bol usled nedostatka osnovnih ljudskih potreba. Nije lako sprovoditi VLAST, ali ako je neko pogubio sve normalne ideje kako pozitivno kontrolisati narod, a da se postizu neki rezultati, trebalo bi KORMILO DA PREPUSTI onima-koji ipak bolje odrzavaju kontakt sa spoljnim svetom. Pa valjda ne zivimo vise u feudalizmu.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.