Belivuk umesto Belivuka: Ko je Đorđe Prelić, koga je Dragan Đilas optužio da je organizovao nasilje kod gradske skupštine?

Ostavite komentar


  1. Ništa novo i već toliko puta viđen scenario. Ne podržavam Đilasa i Mariniku jer su lažna i prodana opozicija , samo da su izbori pokradeni to stoji ne 100% već 200%.

  2. Pa lepo Đilas pominje Prelića i njegovih nereda još iz 2009godine, pa koje bio tada na vlasti i koje njega štitio da ne bude osuđen. A što se tiče ovog sada kaže ubačeni elementi pravili nerede nisu njihovi, pa zašto onda traži dase oslobode i još nešto koje organizovao proteste a tosu SPN, znači Organisator isnosi krivicu za ono što se desi

  3. Onaj ko organizuje proteste je ODGOVORAN za ono sto se na njima desava. Na snimcima se jasno vide Milivojevic i sl. kao aktivni ucesnici napada na policiju..AKO su Đorđe Prelić & co. „ubaceni elementi“ ZASTO trazite njihovo oslobadjanja?

  4. Trifune,treba da se setis da je tvoj vođa organizovao protest i upad u američku ambasadu,kada je bilo i poginulih ,pa nije odgovarao za to… ali ima vremena,za sve!

  5. Srbija je rasadnik kriminalaca, ovde ih zovu “crni biseri, žestoki momci, vođe navijačkih grupa…”

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.