Đorđević: Lično sam odbio da Đilas donira novac deci u domu "Sremčica"

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem kolika glupost kruzu Srbijom. Jedan Ministar zabranjuje da se deci donira novac preko potreban. Hoce li gospodin Ministar da (iz svog dzepa) nadoknadi taj novac Ustanovi za decu i mlade Sremcica. U celom svetu to se radi i niko nema prava da to sprecava. Bahati ministar(mala slova)zabranjuje jer je to njegovo pravo. A njegova stranka moze da prima donacije i ne pita odakle su dosle. FUJ.

  2. "…nije želeo da dozvoli da Đilas zloupotrebi decu u političke svrhe."
    Naravno, samo SNS kadar sme da zloupotrebljava decu u političke svrhe.
    Recimo ministar koji toj istoj deci uskraćuje pomoć.
    Da bi se još malo prostora u medijima odvojilo za pljuvanje po političkim protivnicima.

  3. Inace zoran djordjevic ne odbija donacije upucene sns ili njemu licno nikad.Za ostecenu decu ih bas briga.
    Jeli sledeca epizoda,Nemacka 38,39….

  4. Bezobrazluk ministra, kaže da nije želeo da dozvoli da Đilas zloupotrebi decu u političke svrhe, a ustvari je on sam to uradio. Jadnoj deci uskratio novčanu pomoć koja im je preko potrebna samo da bi se u medijim stvorilo još malo prostora za blaćenje političkog protivnika. Sramota!

  5. Pa pošo od škole imaš samo vozački ispit talika ti je i pamet. Nije te bilo bilo sramota da slupaš kola dečije ustanove.. Da imaš obraz podneo bi sam ostavku ali gde si video čoveka sa tako tupom facom da ima obraz. Tužna li si Srbijo kada si spala da ti šofer, keramičar i ostali budu ministri.Nije ni čudo što svi odlaze koji imaju bar malo časti i želje da žive u normalnoj državi.

  6. Lično si ti zloupotrebio istu tu decu kad si im konfiskovao vozilo za svoju političku promociju. Imaju li ovi članovi snsekte bar tragove savesti, morala, ljudskosti… u svojim telesnim ljušturama?

  7. Ministre, da li ste pitali decu i hrnitelje kad ste odbili pomoc/ novac dobijen u procesu protiv lazi/? Sramota.

  8. Pristalice DS i postovaoci Zorana Djindjica bi da glasaju za listu DS, posle petogodisnjeg LUTANJA .Mozak kaze da treba galasati za onoga ko JEDINI moze da pobedi listu lazova SNS i satelita.Nadajmo se dogovoru do raspisivanju izbora.

  9. Odakle njemu pravo da odbije donaciju. Hoce li je licno nadoknaditi instituciji. Pa i kriminalac da donira ovakvoj ustanovi ne bi trebalo da se odbija ako se zna poreklo novca. Ovde je poreklo novca jasno.

  10. Ko si ti Đorđeviću da uskratiš deci poklone ? Što im ti nisi dao poklone ? Ili ministarstvo ?Po čemu su pare dobijene sudskom presudom problematične ili nelegalne? Donacija novca socijalnoj ustanovi je politika a sprečavanje donacije – nije !?
    Mnogo pitanja- pametnom dosta.

  11. Ko je OVAJ čovek, odakle je iskočio, gde je radio, čime se bavio … ???…pogledajte CV – NIŠTA – nekoliko kurseva, uključujući i privatni fakultet nekog Grka … MASTER … sada radi DOKTORAT — alo bre, šta je ovo??.. i mislite da je SAM odlučio da odbije donaciju – NEEEE, pa on bez gospodara ne zna ni kada je gladan !!!

  12. Pošto ministar Đorđević nije prihvatio Đilasovu donaciju od 280.000 dinara za Ustanovi za decu i mlade "Sremčica" u kojoj borave deca sa smetnjama u razvoju, a da bi deca ipak dobila taj novac, bilo bi pošteno da ministar iz SVOG džepa donira istu sumu istoj ustanovi. Ovako će se politička surevnjivost obiti o glavu ove jadne dece.
    Pitam se da li bismo danas imali Kapetan Mišino zdanje ili zgradu Kolarca da su ondašnji vlastodršci pokazali animozitet prema Iliji M. Kolarcu i Kapetan Miši Anastasijeviću.
    Uostalom, koji validni pravni akt ove države omogućava ministru da odbije bilo čiju donaciju namenjenu ugroženima? Ili je u pitanju bahatost koja podseća na Luja XIV – l““état, c““est moi?
    Da li će donacija biti anonimna ili ne, isključivo zavisi od donatora.
    Na kraju, voleo bih da doznam da li je pomenuti državni službenik ikada išta donirao. Anonimno ili ne.

  13. Koliko znam Djilas nije vise vlasnik Multikoma. Sem toga ministar je uskratio pomoc deci!!!!!!Bas se osilio i jos se ne stidi zbog dec

  14. Sramota, za vašu informaciju Đilas je donosio ovom domu donacije i pre nego što je bio plitičar vi ste koi zloupotrebljava te decu u političke svrhe

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.