Đorđević: Za bolji položaj osoba sa invaliditetom opredeljeno 266 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Poštovanje Ministre Đorđeviću,

    Da li ste svestni da to što radite je nešto na šta VVas ustav Srbije obavezuje,a to što imate 5 osoba sa invaliditetom je samo Vaša zakonska obaveza, koju zbog brisanja člana 29. Zakona o profrehabvilitaciji i zapošljavanju osi drugi ne poštuju pošto im je jeftinije da plate polovinu od prosečne zarade i završili su posao oko zapošljavanja.
    Zašto Gluvi nisu osobe sa invaliditetom već pokušavate da ih svrstate u jezičku manjinu?

  2. Ja sam osoba sa invaliditetom , naravno nezaposljena . Drzava prica o nekim javnim radovima na kojima se zaposljavaju osobe sa invaliditetom o nekim subvencijama poslodavcima koji ih zaposle , ali od toga nema nista . Na javnim radovima se zaposljavaju samo podobni clanovi stranke , invalide niko ne zaposljava , samo vam kazu u nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje “ Pa mi smo raspisali konkurs , ali ni jedna firma ni preduzece se nije javilo i trazilo da zaposli osobe za invaliditetom na javnim radovima “.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.