Đurić: Pokrenuću istragu da se dokaže da mi je otac umro čekajući respirator

Povodom slučaja iz KBC Zemun o kojem je pisao AFP, a premijerka Srbije negirala

Ostavite komentar


  1. Možda kad bi se novac iz budžeta usmerio ka kupovini medicinskih sredstava, a ne prema korporativnoj instituciji koja predstavlja ta tri spojena prsta koja nosiš na majici.
    Svako ko ima problem sa nedostatkom novca za zadravstvo mora da pokuca ne samo na vrata premijerke, ministara i predsednika unazad više decenija, nego i na vrata SPC. Koliko se novca do sada dalo iz mog džepa samo na Hram sv. Save je bahatost i gramzivost bez premca i bez da me je iko pitao da li se slažem da se moj novac daje u verske svrhe.
    Sa druge strane, morali bi da budemo naivni da i pomislimo samo da će taj novac završiti tamo gde je građanima najpotrebniji a ne u džepove skupih odela ili mantija. Uzalud je i tražiti i pričati.

    1. Bravo za tekst, a slican uzas se i meni desio samo krajem februara, zvanicno nije bilo korone ali nisam bas siguran…Zemunska bolnica je blago receno katastrofa, treba ih tuziti masovno, znamo mnogo ljudi u okruzenju i poslu koji su isto prosli sa svojim najmilijima, takodje hronicnim bolesnicima. Kada bi se samo organizovali svi npr. na drustvenim mrezama ili protestu. PROTIV OCIGLEDNO REZIMSKE BOLNICE!

    2. Ni mene niko nije pitao da li zelim da se moj novac utrosi u izgradnju Mosta na Adi, autoputa, Avalskog tornja ili bilo koji drugi projekat, i hvala Bogu da je tako! Hram koji pominjete je kako verski tako i kulturoloski objekat, samo zlurad covek to moze da ospori! Takodje, i vernici SPC placaju porez ovoj drzavi, pa ne cudi da seo sredstava ode upravo u verske svrhe.

  2. Ne razumem kako nedavno moze da bude 12. april kada mu je otac preminuo. Teraj decko do kraja, ali znaj da cete ovi kojima si danas interesantan pustiti niz vodu cim te istrose.

  3. Jucerasnje obracanje u 15 casova Brnabicke i ministra zdravlja bilo je ispod casti i ispod nivoa. Zamislite ozbiljnu situaciju, veliki broj obolelih, preminulih, treba pricati o tome a ministar zdravlja obraca se novinaru N1 Petru Gajicu na neprimeren nacin jer kada mu je taj novinar postavio pitanje i trazio pojasnjenje ministar munje rekao ovako – pa nemoj Petre da se nerviras to utice na lepotu (mislim da je novinaru takvo prezime a ministar mu se obracao samo sa Petre i nije mu persirao). Takvo obracanje ministra na sastanku cija je tema tako ozbiljna i zabrinjavajuca mene je frapiralo. Inace celo jucerasnje obracanje ministra zdravlja je bilo na ivici vredjanja i novinara, i struke i gradjana i zdravih i bolesnih.

  4. Sve pohvale i podrška za Petra Đurića! Svaka čast ovom mladom momku!

Ostavite komentar


Društvo

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje 10

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje

Rano detinjstvo je kao lebdenje u nekom vakuumu * Tim slikama se vraćamo celog života * Majka voli književnost i radi u gradskoj bolnici * Živim na periferiji gde se uglavnom nastanjuju izbeglice sa Kosova * Prvu priču, pod uticajem Džordža Lukasa, pišem u petom razredu * Iz vojske, zapravo iz rata, vraćam se u jesen 1992.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.