Dmitrović: Žena je ta koja je glavna u današnjem društvu, ona odlučuje koliko će dece imati

Ostavite komentar


  1. Prvo odvale sta misle pa posle zovu savetnike da pitaju kako da ispeglaju stvari. Sreca pa se u Srbiji danas zaboravi sta je juce receno. Kada „sto za jednog“ vise nema znacaj, sta ocekivati za jedno, troje, petoro dece.

  2. Dragi ministre, obezbedite da poslodavac ne moze da proglasi zenu tehnoloskim viskom min godinu dana nakon povratka sa porodiljskog odsustva i da svaka i nezaposlena zena dobije minimalnu porodiljsku naknadu u visini minimalne plate u Srbiji – umanjite dazbine, porez na imovinu i primanja roditeljima koji imaju dvoje ili vise dece, ukinite PDV na bebi i deciju opremu i odecu, obezbedite mesta u vrticima, produzeni boravak za svu decu i skolske aktivnosti poput sporta, glume, baleta koji ce deci omoguciti da kvalitetno odrastaju bez da njihovi roditelji potrose bogatstvo na gajenje deteta i situacija ce se promeniti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.