Ivana Ršić, Sajsi MCIvana Ršić, Sajsi MC , foto: Screenshot RTS

Drama koja je nastala pre par dana nakon završetka finala takmičenja „Pesma za Evroviziju“ još uvek je glavna tema kako na društvenim mrežama tako i u svim medijima.

Naime, burne reakcije i podela javnosti usledile su nakon što je žiri takmičenja proglasio Teya Doru za pobednicu, dok je publika većinski glasala za Anđelu Ignjatović Breskvicu, piše Nova.rs.

Iako većina podržava i bodri izabranu predstavnicu Srbije na Pesmi Evrovizije u Švedskoj, manjina nezadovoljnih fanova drugoplasirane takmičarke smatra da je reperka Sajsi MC mogla neki bod da dodeli numeri „Gnezdo orlovo“, a pojedinci su poprilično ostrašćeno pristupili celoj temi navijanja.

Sajsi MC otkrila je za medije da je zaprepašćena obimom kritika, otkrivajući da su čak stigle i bizarne pretnje, poput poruke od Srbina koji živi u Francuskoj, upozoravajući je da ne ulazi u zemlju.

„Ima svega, pretnje smrću, degradiranje mog lika i dela, skandalizovanje mojim tekstovima, zahtev da se proteram iz zemlje zbog pesama kao sto su Upalah i Ringe jaja. Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao npr. tip koji živi u Francuskoj, poreklom Srbin mi je poslao preteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku. Dosta bizarna pretnja. Sve je uglavnom vrti oko toga da sam ja kriva što nije prošla časna pesma već neka sotonistička“, rekla je Sajsi MC, piše „Index.hr“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari