Dobili desetine miliona uprkos tri hiljade prekršaja

*Alo, Informer, Srpski telegraf, Kurir i Srbija danas samo u prvoj polovini 2019. od državnih institucija i lokalnih samouprava dobili 27,5 miliona dinara
Tabloidima se nemilice daju pare iz budžeta za propagandu režima

Ostavite komentar


  1. „Alo, Informer, Srpski telegraf, Kurir i Srbija danas..“
    – Svi ovi sajtovi su mirori veb-sajta Kurira.
    – Pogledajte malo bolje graficke interfejse, narocito one u kojima citaoci unose komentare, i pogledajte malo linkove odn. domene sa kojih se dovlace elementi veb-strana (gemius.pl) i bice vam sve jasno.
    – Ako jednog od njih blokiraju na internetu ili ga zabrane, ostali dejstvuju neometano.

    1. Gemius je platforma za merenje poseta, kao GA. Drugim recima – pricas besmislice.

    2. Priznajem da nema šanse da pogledam malo bolje te grafičke interfejse , jer nijedne od pomenutih novina ne uzimam u ruke . Donedavno sam , ponekad , prelistavao Novosti , ali ni njih više ne čitam . Pošto živim u selu , možda bi valjalo da ih koristim da potpaljujem vatru , ali bojim se pročitaću nenamerno koji naslov pa kud ću posle !

  2. Kod dodeljivanja sredstava iz budzeta jedan od bitnih kriterijuma treba da bude i to da li je odredjeni medij u prethodnom periodu bio kaznjavan zbog krsenja Kodeksa novinara.

    1. Ajde procitaj tekst jos jednom, pa onda napisi komentar.
      Taj kriterijum vec postoji i krsi se u nemilice.

  3. Sad mi je jasno zasto Informer kosta samo 20 din, dele ga prakticno besplatno. Svi placamo iz budzeta, kao i ko zna sta jos

  4. Savet , preporucujem svima bojkot rezimskih tabloida, i kupovinu i posete njihovim sajtovima: alo, informer, srpski telegraf,kurir. kao i vecernje novosti, koje ne smatram tabloidom ali, ih smatram za rezimske. Takodje predlazem i bojkot casopisa : afera i pecat.

    1. Najgori su oni koji ne kupuju ali samo prelistaju, i ne veruju tim sajtovima ali samo da vide sta ima.

  5. Ovo je sve sita. Prema pisanju radia Sto plus iz Novog Pazara, RTV Novi Pazar stranacka televizija Rasima Ljajica je za tri godine dobila 1 700 000 eura nasih para iz budzeta opstine !!!

  6. Svi, ali svi ukljuceni u ove prevare, i u Beogradu i u svim drugim lokalnim samoupravama, morajy da odgovaraju!
    Sada sigurno nece, jer je glavni organizator i vodja kriminalne grupe – vucic na vlasti. Ali, onog momenta kad bude svrgnut – sigurno!
    On prvi, pa svi ostali!

  7. Sadrzaj novina, razlicitost pisanja pa i medjusobnog prepucavanja KIOSK JE PROSTOR RIJALIT ZADRUGE U STAMPANOM IZDANJU.

  8. Kada prođem pored takvih trafika poželim da ih zapalim, kao što bih rado eksplodirao u blizini spomeniak hokštapleru Pašiću, kada ne bi u blizini bilo drugih ljudi. Osim da tu bide Šešelj.Vačiću već nema spasa, možda se takav i rodio-budalast i zao.

  9. A koliko su naših para , tek dobile raznorazne neladine organizacije , udruženja , gospoža ili gospođice milice, što to niste naveli , pa da narodu bude sve jasno

  10. Sta bi bilo da nisu sunuli lovu? Neme demokatije,cenzura! Cini se da je istina na koju god stranu da se okrenes guza ostaje uvek pozadi.Svi treba da na trzistu zarade novac postujuci pravila.Strane donacije treba da su krivcno delo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.