Dobrica Veselinović: Šapić je na svim nivoima u sivim zonama 1Foto: FoNet Instagram

Aleksandar Šapic je u osoba nedostojna gradonačelničke funkcije – ocenjuje za Danas Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd i kandidat za gradonačelnika na aprilskim izborima u Beogradu.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Šapić, od danas i zvanični kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda, je čovek koji je  na svim nivoima u sivim zonama.

– Najbolje se dokazao kao poslušnik Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, gde je godinama bio njihov pijun i dodvoravao se režimu – ističe Veselinović.

Kako dodaje Veselinović, „ćutao je na razaranje grada, nije uradio ništa protiv divlje gradnje, nije se čuo protiv popunjavanja blokova i nestajanja zelenih površina“.

Dobrica Veselinović: Šapić je na svim nivoima u sivim zonama 2
foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

– Za njegovo vreme kvalitet života novobeograđana je opao, a on na novu funkciju dolazi pravo iz sukoba interesa – kaže sagovornik Danasa.

On podseća i na zamerku koju su predtasvnici Ne davimo Beograd naveliko isticiali, a to je da Šapić ne može biti i odbornik i predsednik opštine – Novi Beograd.

– Podsetio bih i na njegov uličarski relnik kojim se obraća političkim neistomišljenicima. U svemu što radi on nije dostojam da vodi ovaj grad. Bićemo mu najžešća opozicija – zaključuje sagovornik Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.