U Specijalnoj bolnici „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji svake godine novi programi i nova lepa iznenađenja za pacijente – goste. Sve je u službi očuvanja zdravlja, dobrog odmora i rekreacije. Medicinski tretmani se zaokružuju i ove godine vrh zauzimaju hiperbarična komora i peloidni centar (terapija „blatom“).

U poslednjih desetak godina u ovoj ustanovi poslovno vreme se ne deli na sezonu i vansezonu. Nije bitno koje je godišnje doba jer osnovni medicinski i još desetak novih programa koji su u službi zdravlja, teraju da se traži mesto više. Pacijenti – gosti dolaze, odlaze i vraćaju se. Neki i decenijama.

Menadžment vrnjačke Specijalne bolnice odlučio je da najvernije nagradi dodeljivanjem pasoša. „Merkurov“ pasoš ima sve elemente zvaničnog dokumenta sa ugrađenom međunarodnom zaštitom – originalnim hologramom Specijalne bolnice i štampan je na srpskom i engleskom jeziku. Vlasniku ovaj dokument omogućuje bonuse i pogodnosti za sve programe koji se nude u toku boravka. Svaki naredni dolazak znači popust od 10 do 13 odsto, plus gratis za korišćenje welnes centra ili nekog drugog programa.

– Pasoš je deo projekta „Kraljevske banje Srbije“ pod pokroviteljstvom Aleksandra Karađorđevića. Prvi smo u Srbiji ustanovili ovaj ekskluzivni proizvod – Klub lojalnih gostiju – koji imaju samo velike kompanije u svetu. Na ovaj način našim dugogodišnjim gostima izražavamo zahvalnost za vernost i dajemo im značaj koji zaslužuju – objašnjava Nina Milošević iz marketing službe Specijalne bolnice „Merkur“.

Uslov da se dobije ovaj dokument jesu najmanje četiri boravka u ovoj ustanovi. Prilikom dolaska pacijent – gost na recepciji pokazuje svoj pasoš u kojem se evidentira svaki ulazak u „državu Merkur“ Uručivanje pasoša počelo je pre nešto više od mesec dana i do sada ih je dobilo stotinak najvernijih pacijenta – gostiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari