Dobrotvorna večera za bebe - superheroje 22. decembra 1

Dobrotvorna večera za bebe – superheroje biće organizovana u nedelju 22. decembra u 19 časova u KROKODILOVOM Centru.

„Ovom večerom obeležićemo kraj ovogodišnjih aktivnosti u okviru humanitarne kampanje „Za bebe superheroje“. Sav prihod od te večeri namenjen je Institutu za neonatologiju u Beogradu. Svako ko rezerviše svoje mesto bira jedan od tri jedinstvena menija (objavljena na ovom eventu) koja je samo za ovu priliku pripremio jedan od najboljih kuvara u gradu“, navode u saopštenju.

Osim spisateljice Lane Bastašić koja će pevati i svirati na ukuleleu tradicionalne meksičke, katalonske i kubanske pesme, pisca Vladimira Arsenijevića koji će svirati gitaru i pevati, nastupiće još i Marko Vidojković sa svojim imitacijama lokalnih političara kao i Sara Mandić, pijanistkinja, i Jelena Funtek, violinistkinja, koje će izvoditi neke od najpopularnijih dela klasične muzike.
U okviru večeri prisutni će moći da učestvuju u prodajnoj aukciji umetničkih radova nekih od autora koji su prethodnih 14 meseci izlagali u KROKODILovom Centru.  Broj karata za ovo veče je ograničen na dvadeset i četiri. Za sve informacije i rezevacije pozovite broj 064/2047029.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari