Dojave o bombama u osnovnim i srednjim školama u Beogradu, pregled i dalje traje

Ostavite komentar


  1. Pa svi znamo ko stoji iza ovoga. Verovatno isti onaj koji je zapalio fabriku u Čačku a zapalio je i nekoliko njih u susednim zemljama jer su prodavale municiju jednoj zemlji koja je u ratu.

  2. Moje dete nece ici popodne u skolu pa sve i da jave da je bezbedno. Ovo je sramota!

  3. Da li mi sada kao ogorčeni roditelji treba da saljemo mejlove na adrese ambasada i njihovih skola sa dojavama o eksplozivu??? Mislim nije to nista komplikovano ako već hoće tako da se igraju.

  4. Ne slavim nikoga ,gnušam se svakog agresora.Svi znamo zašto plaćamo ovu cenu Samo igrati se dečijim životima je neoprostiv greh.

  5. Bože koliko budala živi u ovoj našoj Srbiji.A ovi što prozivaju Ukrajinu i podršku građana ,BIA službu i kao „zna se“ ko stoji iza podmtanja eksploziva .Te komentatore sa sličnim komentarima takođe treba pozvati na razgovor jer šire lažne vesti i takođe šire paniku .Krajnje je vreme da se ponovo uvede verbalni delikt i da se po njemu procesuiraju svi oni koji podrivaju bezbednost zemlje i sigurnost građana .

  6. Na naslovnoj slici je moja bivsa OS „Jelena Cetkovic“, u Vranjskoj ulici. Samo sto sam ja isao u malu skolu, na slici levo, nova je pocela da radi, mislim, 1973 ili 1974. godine. Ta skola je nekada imala elitni, nastavni kadar. Mnogo toga su nas naucili i uvek sam im zahvalan, na znanju koje su nam pruzili, Klara, likovnjakinja, Zdenka, babica, geograficarka, Udovicki Ivanka, srpkinja, Ksenija Rundo, istorija, Nada Marjanovic, biologicarka. Danica Stefanovic, ruskinja, Sadzak Jelena, fizika, Slavica Stojanovic, hemija, Olga Zdijara, fizicko, legendarna Vera Grujic, muzicko. Veliko im hvala na svemu.

  7. Kako bi izgledalo da ovakvi emailovi stignu širom Engleske ili ne daj Bože Amerike. Dal bi i dalje grickali kikiriki?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.