Dojčinović: Nije jasna logika spiska

Ostavite komentar


  1. Logika? Pa da vas zaplaše. Ko je za 30 g oprao najviše novca? Pa sam crveno-crna koalicija. 3o g ratuju sa susedima i zapadom, a svake godine kod tog zaoada zajme pare. Dobiju pare po raznim osnovama (krediti, donacije, namenski novac,…). Od tog namenskog novca oni se „ogrebu“ od 50 do 90% svega oko 10% se potroši na tu namenu za koji je novac dobijen. Od tog „opranog“ novca oni fifansiraju ovaj LAŽNI PARLAMENTARIZAM I SVOJU PRETORIJANSKU GARDU. 30 g oni troše najveći deo novca na ŠIJUNIRANJE GRAĐNA, i sprečavanje bilo kakve normalnosti. Svi koji su protiv njih (protiv sumanutih ratova, ruske gubernije, Srbije kao Azije i Afrike) svi koji traže da se u Srbiji živi kao u drugim zemljama Evrope su njihovi neprijatelji.

    1. Mozda je Vucic resio da se osveti Ani Brnabic za ono podsmevanje o broju gradjana koji su glasali za njega od pre nekoliko dana. A, ujedno na Anino mesto postavice onog Nedimovica, jer tako su odlucili Seselj i Bojic. Ima da se radi i rukovodi preko Srema pa u Hrvatsku. Direkt iz Hrtkovaca i Čalme. Ako Brnabic ne pristaje, i Sinisa Mali, ima da im se za pocetak izvadi pranje novca, a kasnije ko zna sta. Ima da se zna da ovom zemljom upravlja Seselj i crnogorska mafija. Takva je logika ove vlasti lutke mrdalice koju povlace Milosevucevi.

  2. Osvojili su apsolutnu vlast i sad se obracunavaju sa komadicima izdajnika i protivnika. Oni zele da iskorene svako protivljenje, jer su opasni ludaci i patoloske kukavice. Dok jedan jedini kritikuje, ne osecaju se sigurnim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.