„Lično sam u njenom radu pronašao ukradene čitave pasuse iz mojih članaka“: Sagovornici Danasa o slučaju osporenog doktorata Jelene Trivan

Ostavite komentar


  1. Nemojte da ste na kraj srca. Više bi se Trivanka posvetila doktoratu ali nije imala vremena. Morala je da budži usta.

  2. Blago celoj Srbiji sa ovolikim brojem doktora i njihovim strucnim (ne)sposobnostima.Srbija ce jos vise procvetati , a dosada smo prestigli mnoge razvijene zemlje.MALO SUTRA. Tim laznim diplomama na veliko uzimju tudje i to od onih sirotih koji stvaraju dohodak. U drzavi gde se uzima legalno tudje- ne moze biti napetka.

  3. Koga interesuju vaši doktorati koji vam služe samo da bi dobili veću platicu? Sve naučnik do naučnika, a nigde nauke…

  4. Pre neki dan vidim onaj „mim“ na slici Toma Nikolić, ispod piše „A što kupujete deci knjjige, kad su diplome jeftinije“

  5. Pa u Crnoj Gori imate Mihajla Radojicica Soka ,covek pokrao tudju ideju i zastitio je kod zavoda za patente.Ukradenu ideju mecena Dusan Djurovic je ubacio u ugovor o delu ne obavestavajuci drugu stranu izvodioca dela tj potpisnicu ugovora o tome izvrsivsi tako prevaru druge strane . .Hamlet iz Méduse donje se i dalje igra i na sceni je u Niksicu’.

  6. Ništa ne govorite o komisiji pred kojom je doktorat odbranjen.Mislim da njih treba kazniti,ako je plagiran.

  7. Ja sam u gimnaziji predala jedan rad bez fusnota, tek nam je na faksu objasnio (jedan sjajan profesor) kako se pravilno piše rad.

  8. Ajde sve diplome da se ponovo dokažu! Sve od 90-tih pa na ovamo. Daj bože da je 5% pravih stečenih svojim znanjem? Svi bi pali. Sve smo plagijati, prepisivačka škola. Sada im dobro dodje. A nepodoban, daj da ga proverimo?

  9. Čemu sada buka,kada je to ista Jelena Trivan koja je bila vrh koplja,špic igrač,udarna pesnica demokratske stranke.Mi smo je svorili,i nju i Šutanovca i mnoge sega mege,sada treba da ćutimo i jedemo g..na koja smo izasrali.

  10. Ljudi nemaju pojma da postoji tako moćan softver da može da uporedjuje tekstove hiljada raznih radova!Nemojte krasti tudje radove bićete uhvaćeni naročito ako se exponirate na bilo koji način!

  11. Kakva blistava i duga karijera , na foru. Kapa dole . Srbija dole , sa nikada više doktora i naučnika.

  12. Секретар Централног Комитета ухваћен у плагијату, онај што је то открио 80-их отишао на робију…

  13. Protestuju ljubomorni jer je mladolika, zgodna, izražajna em pametna i pismena. Kako znam … pogledaš fotku i sve je jasno.

  14. ‘Украдени’ пасуси нису криви ,оригинал је први почео !

  15. Zbog čega uzimate 1KM mjesečno korisnicima vaše mreže, uzmete oko milion KM ljudima u Republici srpskoj, naplaćujete neku mrežarinu sram vas bilo, ne samo vas nego i toplanu i vodovod i elaktru najlakše je zavući ruku u džep naroda,al polako doći će ubrzo konkurencija pa da vas vidimo onda, šta mislite kad bi dragi Bog počeo naplaćivati vazduh tj gubitke u strujanju vazduha, kako biste vi monopolisti tada reagirali, sramite se

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.