Doktori bez iskustva na „prvoj liniji fronta“

Ko je zaposlen u novim kovid bolnicama u Kruševcu i Batajnici

Ostavite komentar


  1. Ovo je jos i dobro. Sledeci talas covid 19 ce leciti zaposleni sa clanskom kartom SNS i kursom Bebe Popovica.

  2. Kada nisu zapošljavali mlade, kritikovali ste, kada zapošljavaju mlade, opet kritikujete.
    Šta treba uraditi da nemate zamerke? Najlakši posao je da gledaš kako neko radi i onda kritikuješ, a da pojma nemaš o tom poslu.
    Na kraju, da ne bude zabune, nisam za Vučića, nisam radikaljeros niti član bilo koje stranke-sekte, nisam niti ću glasati za njega.
    Takođe, nisam plaćen da ga pljujem svaki dan kao neki ostrašćeni likovi.

  3. Meni je obećano i nuđeno mesto u laborotariji za kontrolu namirnica u Batajnici, a imala sam 1988. materijal (eksperimenti) i za magistraturi i doktorat!!!!!!!!!!!!!!~

  4. Za bolnicu u Bataji znam iz prve ruke da su tamo razmestili oftalmologe, urologe i fizijatre i da su ljudi izbezumljeni. E sad, kako oni mogu da pomognu ljudima koji se bore za život, ja bih rekla gotovo nikako. Zamislite oftalmologa kome je po prvi put u karijeri umro pacijent (jer da se ne lažemo, niko ne umire na očnoj klinici KCS-a). Neki od njih stetoskop nisu koristili od studija, a o respiratornim oboljenjima znaju za mrvicu više od nas dokonih ovde. A pacijenti ih gledaju kao božanstva, jer su lekari. Sledeća faza je regrutacija stomatologa i veterinara, jer mi kvalifikovanih lekara, sestara i tehničara za ovako nešto nemamo.

  5. Dosta vise sa koronom vakcinama. Smanjite malo.
    Zasto ne izvestavate sta se desilo u migrantskom kampu u Bogovedji?!
    Ako rezimski mediji cute,zasto Vi iz Danas cutite,zasto N1 cuti ?! Sta se desava?! Zasto srpkinja mora da ljubi muslimanski tepih a masa urlice alah akberi ?!?!?!?!?!?!

  6. Meni je obećano i nuđeno mesto u laborotariji za kontrolu namirnica u Batajnici, a imala sam 1988. materijal (eksperimenti) i za magistraturi i doktorat!!!!!!!!!!!!!! I odradila sam sve! I cekam mesto!!!!!!!! U penyoiji sam od 2011!!!!!!!!!!

  7. Isto tako i novinari kad su bez radnog iskustva pišu razne bljuvotine i ali veće štete prave oni iskusni koje političari koriste kada pripremaju ratove, posledice su katastrofalne.

  8. Sve ovo traje mnogo dugo, svi smo se umorili. Najviše doktori i medicinsko osoblje u crvenoj zoni. Treba im odmor, zamena. Da li mislite da oni na ovo zapošljavanje nestručnog kadra gledaju kao mi, dokonjare? Naravno da ne gledaju, svaka pomoć je dobrodošla. Mi smo ovog puta na potezu. Ne punimo kafane, pridržavajmo se propisanih mera ma koliko one bile apsurdne i smešne, jer neko tamo u kovid bolnici rizikuje život zbog naše bahatosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.