Doktrina policijskog časa

Ostavite komentar


    1. Treba imati mozga da bi se shvatio tekst. Nema tu filosofije, same cinjenice koje bole, zar ne Jovanka?

  1. Potpuno se slažem sa gospodinom Ćosićem, Kao da sam ja pisao ovaj tekst. Represija se nastavlja jer inteligencija naših političara pokazuje nizak intenzitet.Nikad se neću složiti da kakav narod takva vlast. Mi ovo ne zaslužujemo.Jer da bi bio političar poželjno je da morala nemaš.

    1. Potpuno se slazem sa Vama..
      Primitivizam rezima sve zajedno sa Dodikovim kriminalcima u 1 delu grada predstavlja represiju zla nad iskrenim,cestitim intelektualcima opoz.orjentisanim,gde su zloupotrebili nesrecnu policiju koja vise nema nikakva ovlascenja u borbi protiv nasilja,vec su postali obicni poslusnici Dodika kao i brace Vucic,sto je zaista zalosno!
      Sigurna sam da i hapsenje mlade Jovane Popovic sigurno nije odluka Nebojse Stefanovica kao ni 9 mesecno maltretiranje 1 obicne porodice u Zarkovu,verovatno sa blagoslovom lok.podnarednika PU Ban.Brdo?!?
      Kompleksi nasilnih i nekompetetnih opet izlaze na videlo,zar ne??

    2. Па, откуд ови на власти, Боби? Бугари, шта ли су?!…

  2. Konačno bar jedan tekst u Danas koji ukazuje na to da je policijski čas teror, a ne zaštita. Na otvorenom i na odstojanju je nemoguće zaraziti se. To je nauka dokazala, samo nauka je očigledno cenzurirana u srpskim medijima. Pozdrav iz razumne Holandije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.