Dolovac: Neutemeljene i paušalne ocene Stepanovića o rada celokupnog tužilaštva

Ostavite komentar


    1. Niste je prepoznali ,jer se sakrila iza fascikle .
      TAMO GDE TREBA DA SE POJAVI,UREDNO SE JAVLJA ,SKRIVAJUCI SE OD JAVNOSTI.

      1. Ma, sta rece ova gospodja?
        Navede brojke, uspehe, takoreci podvige tuzilastva jedinstvene u Evropi, takoreci u svetu…
        Kao da su joj savetnici za medije predsednika pisali intervju…. A mozda je po njega isla u Predsednistvo, „sve po ‘ladu da je ne poznadu“.. Ne verujemo joj

  1. Ma, naravno da su neutemeljene i pausalne, to samo tako govore neprijatelji Srbije, ma, mi smo najbolji u Jevropi.

  2. A, znači ova gospođa stvarno postoji?!!!! To nije AI softver kojim upravlja Vučić?!!

  3. Statistike, evidencije i bla, bla, bla…Ali predivno je izrazavanje, vidi se da vodite racuna da jedno drugo ne uvredite, tuziteljka i sudac, mozda nemate iste mentore.
    Znaci, 24000 krivicnih prijava za organizovani? Koliko je to love? 3-4000e? Procesuirate gradjane za neplacene takse od par hiljada din.
    Tuziteljko, tih 24000 prijava baci u pec u Kostolcu. Srbiji treba 5 kljucnih krivicnih prijava. Amin.

    1. Kao da se i nije pojavila nema razlike, nesto odlupeta , a nije cula za Krusik, Jovanjicu SAVA MALU, KOPAONIK, NEMA POJMA O DJELICU, DINKICU LABUSU, I OSTALIM KRIMINALACIMA, KAO DA ZIVI NA DRUGOJ PLANETI
      to je nasa stvarnost i sramota

  4. Sram je bilo. Jedna je od najodgovornijih za stanje u zemlji. Najveći paradoks je što je dobila od ambasadora Francuske, 2019., orden Legije časti u rangu Viteza. Sramota.

    1. gos.Ivana kako vam je bila dobra kada je izabrana za državnog zužioca 2010g ,tada je niste pljuvali problem vas žutih je psihićke prirode

      1. Vesic, Trivanka, Mali, Comicka svi su zuti a to vam ne smeta, zato kada govorite o psiho problem pogledajte se najpre u ogledalo.

  5. Ne znam šta je rekao Stepanović, ali budite sigurni da gradjani o vama imaju daleko gore mišljenje.

  6. Sad samo da nam kaže gde je bila i da li je primala platu za ovo vreme dok je nigde nije bilo. Ako može i da nam otkrije ko je našao i da li je dobio novčanu nagradu za njen pronalazak. Lično mislim da nije neka suma ako se vrednuje po učinku korisnom za građane koji je plaćaju kroz poreze i predlažem da se to mesto ukine kao nepotreban trošak za nas nepartijske građane

  7. I Vi ste, kao i ministri itd., pristali da budete marionete u rukama jedne osobe. Dobro, on to zna da nagradi, ali savest?

    1. A ne, grešiš, nije ona običan fikus (kao na primer fikusi od kojih se sastoji naša „vlada“ i „skupština“), nego posebna vrsta (skoro) nevidljivog fikusa koji se izuzetno retko pojavljuje u javnosti!

  8. Sram i stid Vas bilo gospodjo.Toliko korupcije,kriminala i gangsterizma u
    vrhovima vlasti a Ví cutite i sve aminujete.Jos se i TAJNO dogovarate na
    Andricevom vencu sa “capom di tutti cappi”.Kad dodje vreme odgovaracete
    krivicno, za sve sto ste cinili i sto niste učinili a mogli ste ,da sprecite.

  9. Pravilna primena zakona
    Postovna gospodjo Dolovac,
    Problem je u tome sto se u radu Tuzilastva ne primenjuje Ustav, ZKP i medjunarodni ugovori koje je Srbija prihvatila. Obican gradjanin luta jer se u Tuzilastvima ne vode istrage vec paualno donose odluke prema kriterijumima samo tuziocima poznatim.
    U tuzilastvima se pravi razlika ne prema tome ko je osumnjiceni a ko osteceni. Ne. Tretman zavisi od drustvenog polozaja. Moja krivicna prijava protiv lekara lecioca je odbacena bez istrage. Zam. VJT je glasno rekla da nece optuziti lekare. Pa kakvo je to tuzilastvo? To je korumpirano tuzilastvo.
    Dostavila sam vam obavestenje o prednje da po pravo nadzora sacinite uvid u nezakonitosti i da eventualno oduzmete predmet i zaduzitre drygog tuzioca koji hoce da vodi postupak. Niste ucinili ni milimetar da se postupak pokrene u zakonskom pravcu.
    Eto zasto ovoliki svet pise i negoduje.
    Dokmanovi Slavica dip;pravnik

  10. To nije ocena gospodina Stepanovica nego svake obrazovane osobe u Srbiji koja pametno razmislja svojom glavom.Posto navedena Dolovac ne obavlja svoju funkciju onako kako treba i nije po volji mnogih, bilo bi moralno da po hitnom postupku podnese ostavku i ustupi funkciju nekom sposobnijem i hrabrijem, kojih u Srbiji ima i koji ce njenu funkciju obavljati onako kako pravi tuzilac u mnogim drzavama u svetu obavlja.

  11. Gospodjo Dolovac, zbog cega tuzilastvo nije postupalo po sluzbenoj dunosti povodom tragedije u centru za socijalni rad Rakovica?
    Sada kada sam ja podneo krivicnu prijavu na preko 1.500 stranica ponovo odbijate da to ucinite.
    Zasto branite zlikovce koji su protivzakonitim postupanjem protiv prava deteta izazvali tesku tragediju ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.