Dostupni podaci o broju zaraženih po gradovima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Mislim da smo mi u sličnoj kategoriji sa Portugalom po pitanju korona virusa. Ta zemlja je prilično zanemarena a vrlo je turistički aktivna, barem koliko i španija. Koliko pratim ima oko tri hiljade zaraženih i pedesetak umrlih. Kako im je to uspelo a Španiji nije? To je isti mentalitet kao i španski a ipak je razlika drastčna. Možda bi nam Portugalija bila bolji reper od Kine. Ne znam stvarno.

  2. Po novim podacima od 25. marta Ćuprija je izbila na četvrto mesto ove neslavne liste. Ovaj mali grad ima procentualno najviše zaraženih.
    Po informacijama iz te bolnice, stanje je dosta teško. Medicinsko osoblje nema adekvatnu zaštitnu opremu. Tri doktorke sa Infektivnog odeljenja imaju jedan jedini skafander, dok sestre nemaju ni to.

  3. IT i eUprava da podatke za Beograd razvrstava po opstinama sa posebnim osvrtom na krug dvojke…

    1. Možda su Lazarevac i Obrenovac najkritičniji zbog velikog broja radnika u pogonima EPS-a, Kolubara kopovima, TENT-u.

  4. Valjevo je nedavno cesto pominjano kao najzagadjeniji grad u Srbiji.Da li je zagadjenost vazduha, koja sigurno doprinosi bolestima pluca, uzrok I velikog broja obolelih od virusa korona?

  5. Jako me raduje što će podaci o virusu biti dostupni, samo još kad bih znao kako. Jer, otišao sam sajt i već pola sata vrti se krug, ali se ne otvara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.