Dragan Bursać: Jedini razlog zašto mi prete je to što govorim istinu

Ostavite komentar


  1. Bravo za gospodina Dragana Bursaca, najhrabrijeg coveka u BiH, napisao je i knjigu PTSP Spomenar, ali u srbiji se kupiti ne moze, jer boli istina zato je nema,

  2. Zaplakao sam na promociji knjige „Čekajući Dilan Doga u Srebrenici „. Dobio sam knjigu sa posvetom ali je još nisam otvorio a strah me je šta ću tamo počitati a i sam znam šta da ocekujem. Istina je najbolji lijek. Svima nama je potrebna istina i samo istina. Hvala ti Dragane na borbi za istinu.

  3. Dragan Bursać je po meni najbolji novinar u celoj bivšoj Jugoslaviji.Obožavam ga.Čitam sve njegove kolumne u CDM-u,Portalu Analitika,Al džaziri i uopšte sve što negde kaže ili objavi.Divim se njegovoj hrabrosti,objektivnosti,nepristasnosti i volela bih da ga čitam u Danasu.

  4. U potpunosti de slažem dto je napisano u ova 3 komentara! Kamo sreće da dam mogao otići na promociju knjige, ali jako daleko sam! Moja poruka Bursacu: nikad nemoj posustati! Budi jak i hrabar kao sto jesi!

  5. Šta mogu ustaše da kažu o Srbima, vidi se. Samo se treba setiti one stare – Uvek je poturica gori od Turčina-.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.