Dragan Vučelić: Može svako, ali pitanje je kako

Imao sam sreću da upoznam čuvenu Dragu Jonaš i da kod nje odlazim na časove. Njenih saveta ću se uvek sećati. Oni su uvek aktuelni i korisni
Spiker RTS

Ostavite komentar


  1. Dragan Vučelić se izdvojio po pravilnosti i lepoti govora, te stilu, a emisija Kulturni dnevnik je pružila savremenije sagledavanje dešavanja u kulturi. Štaviše, za razliku od drugih oblasti u kojima događanja nadmašuju emisije koje ih prate ili se, pak potcenjuje razum gledalaca, ova se ravnopravno nosi sa svim dešavanjima u širokom opsegu kojim se kultura, inače, bavi. Svakodnevno, po formi dobro upakovano i s ljudima koji umeju da za, tek desetak minuta iznesu priloge, što znači, ekipa. Pored Vučelića, neodoljiv šarm emisiji pruža Ivana Milenković koja, takođe, ima navedene spikerske kvalitete, stila i koju kamera prosto voli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.