Draganić: Olja Bećković ne želi ukidanje „Hit tvita“

U Palati pravde počeo postupak kako bi se utvrdilo da li je televizija Pink plagirala "Utisak nedelje"

Ostavite komentar


  1. Sve što rade na Pinku, to je neko drugi već uradio. Ništa oni novo niti pozitivno ne mogu da donesu. Resavci su to, ali to Olji naravno ne može da smeta jer je ona kreativac oduvek bila i umela je da govori istinu o stanju u društvu, zato je bila i biće najgledanija.

    1. Sve što rade SVI, je negde već viđeno. U „talk show“ emisijama (a i dobrom broju ostalih „autorskih“) kasnimo za svetom, pogotovu za SAD najmanje 30-40 godina. Sve je negde već viđeno, pa niko ne traži autorska prava.

    2. Ma da, i vece sa Ivanovice je originalno, kao i jos mnogo drugih emisija, koje su poskidali sa drugih (naravno stranih) tv stanica.

      Mora da i je jedino ona imala originalnu ideju.

      Ali bice da je jedino ona prva iskopirala.

      Pa gde je bila do sada?

      Jel joj rejting pao? Pa da ga nadomesti tuzbom?

    3. Poštovana, predlažem Vam da više ne pripremite nikakvo jelo po bilo kom receptu,jer je to već neko izmislio i potvrdio. Takav je i Vaš komentar.

  2. Utisak nedelje je zasticen daleke 1991, kada nije ni postojao internet i twiter, pa kako su onda povredjena autorska prava emisijom koja se zasniva na drugoj tehnoloskoj platformi? Izumitelj kocija tuzi sudu izumitelja automobila, jer se oba vozila krecu na tockovima! To samo ostrasceni Drugosrbijanci mogu sebi da dozvole, njih nista nije sramota.

  3. Prilozili emisije iz 91.Tada nije bilo twitera.A i pogledao sam ranije emisine utiska nedelne.Nema slicnosti ili ima ali bi tako mogli mnoge emisije nazvati plagijatom.Cilj je jasan da se ukine emisija zbog gledanosti.Becmovic ako je htela da joj emisija bude gledana yrebala je da je prikazuje na nekoj TV sa vise gledanosti.

  4. Intelektualna kradja treba da bude tretirana kao svaka druga kradja, uz pravne posledice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.