Vučić: Ne dam Batu Gašića, niti ću potpisati prelaznu vladu, pa možete da me ubijete 1Foto: Prinscreen/Pink TV

Nikada im neće biti ispunjen zahtev za smenu Bate Gašića. Nismo mi ovde da ispunjavamo nečije hirove, rekao je predsednik Aleksandar Vučić gostujući na Pinku, upitan da li će ispuniti zahteve opozicije.

On je dodao da su ukinuli rijalitije, da je spreman da razgovara i o REM-u, ali da oni hoće da hapse, „ponavljači đaci mi drže pridike, govore da smo fekalije i da ćemo plivati u reci“.

– Oni su zainteresovani samo da tajkunu Šolaku isporuče nacionalnu frekvenciju. Govorim o političarima Imate političare koji će, a nikada od toga neću da odustanem, koji će u anale beščašća ući… Nijedan političar nije organizovao proteste, još u danu žalosti, protiv političkog oponenta – dodao je Vučić.

– Možete da me ubijete, ali ja vam neću potpisati prelaznu vladu. Neću dok sam živ, istakao je.

Vučić je podsetio na tragediju u Nemačkoj i istakao da to nije bila politička tema, iako je bila ogromna tragedija.

– Pitao sam Šredera kako to niko ne koristi, a on mi je rekao da to niko ne radi. To se uradilo samo kod nas… Više niko neće praviti pardone u budućnost. Ako ste ovakvu temu iskoristili za politički protest, šta ćete u budućnost… Mislim da je ovo ozbiljan presedan koji će mnogi koristiti – ocenio je Vučić.

Upitan kako je nastavio posle tragedija u Ribnikaru i kod Mladenovca, i da li ima pravo na slabost predsednik je rekao da on nema pravo ni na šta.

– Kada se ne pojavljujem, ovaj ne brine o nama, kada se pojavljujem, ovaj je dosadio i Bogu i narodu… Znate li nešto da se desilo da je u redu? Evo zamolio sam vašeg vlasnika da ukine rijaliti, prihvatio je, a oni nisu odustali od svojih. Moje pitanje za vas je da li ja mogu da udovoljim ljudima u Srbiji? Pa to je nemoguće – ocenio je Vučić.

On je komentarisao i prilog RTL protiv njega.

– Srđan Milivojević, Marinika Tepić, ponavljač iz Trstenika potpisuju da su organizatori protesta. Bilo ih je mnogo, da budemo sasvim iskreni. Jeste li videli da su hrvatski mediji opsednuti Aleksandrom Vučićem? Oni svoj problem vide u Aleksandru Vučiću. Onda dođu do protivkandidata koji je dobio tri posto, a ja dobio više od 60 – rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari