Druga epizoda serijala „DecenijAVlasti“ večeras u 20h

Ostavite komentar


  1. Da li je postojalo vreme, narod, politika, ekonomija, Kosovo, SPS, lopovi, afere…i pre 10 godina? Zajebana je ta amnezija! A vi što ste pre 10 godina sjahali, posle vaših 12 godina jahanja pljačke, otimačine, stranačkog zapošljavanja- čekate svojih 5 minuta da kaznite ove sadašnje lopove! Da li mislite da je narod stvarno toliko glup?! Vi- nikad više! Umesto 6.oktobra i pravih promena, dobili smo lopove druge boje, prvi su bili crveni, pa žuti, sad ovi plavi- koliko prokletinja od duge ima boja? Da, sad su na redu zeleni, u p…. materinu i boje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.