Država pomogla Pink sa 3,9 miliona evra

* Nije jasno na osnovu čega je Pink International Company ispunio uslov za dobijanje kredita i garancije, ako je istovremeno bio na listi najvećih dužnika, navodi se u istraživanju Centra za istraživačko novinarstvo koje ekskluzivno prenosi Danas
Imperija Željka Mitrovića dvaput dobila pomoć od Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza

Ostavite komentar


  1. Kako nije jasno? Pa Pink je najveci transmiter i proizvodjac lazi iz vlade prema gradjanima.

  2. Svo ono pljuvanje po opoziciji i predstavljanje ruzicasto lepog zivota kosta.

  3. I bacanjem tih para urbi et orbi,jadna drzava je poslala jasnu poruku:nema postovnja znanja i obrazovanja,nema EU,ziveo drug Putin i Rusija,zivela permanentna zabava i zaglupljivanje.Pare koje smo dali nistarijama,ustedecemo na nauci,obrazovanju i EU integracijama.Sta ce nam bilo sta kad imamo premijera i Pink da misle umesto nas.

  4. Au, bre, kakvi ste, ne može “čestiti preduzetnik“ da razvije sve svoje potencijale, za unapređenje nacionalne kulture, kad ga svako malo prozivate. A toliko “kvalitetnog programa“ je neštedemice podario Srbiji, kao retko ko, pre njega. Čovek je, bre, uveo standarde kvaliteta za mas medije, a vi mu sitničavo zamerate što nije platio porez državi. Srećom je država prepoznala taj kvalitet, pa mu je dozvolila da nastavi da unapređuje opštenacionalnu kulturu.

  5. pa izvozio je grand show, zvezde granda, zvezdice, parove, bratove,…

  6. Mozda obican covek ne zna tacne cifre, ali i laiku je jasno ko i na koji nacin uredjuje „Pink“.

  7. Сва је прилика да ће бити истина да остаје „Београд на води“, а да ће главни град ове лепе Србије бити Шабац.Ко сме да се клади?

  8. To Sve spada U ONO,,eto JA tako Hoću,,.Iliti,L,ETAT C,EST MOI,,.i NIJE,,IZVUČENO,,IZ,,KONTEKSTA,,,,TRUDA, I,,ZALAGANJA,,NAJBOLJEG STUDENTA PRAVA,,EXMINISTRA ZA DEZINFORMACIJE,KOOPERACIJE,,JUL,SRS I SPS.VIDI LI IKO NELOBOTOMIRANE I NEPRESVUČENE GLAVE FANTOMKAMA,KO JE,,IZOSTAO,, IZ ONDŠNJE,,PROSLASLVLJENE,, GARNITURE,, ZBOG KOJR NAM JE,,TOLIKO DOBRO,, DA SE VEĆINSKI ,OBRAZOVANI DEO,STIDI UMESTO,,POŽRTVOVANIH,,,,SPASILACA NACIJE,,NA NEKOJ ZDRAVIJOJ DESTINACIJI.

  9. Pronatovski i proamericki mediji, Danas, B92, Blic, …dobijaju pare od Sorosa i drugih demonkrata, pa zasto ne bi i srpska televizija dobijala novac. Previse je mrzitelja Srba i srpskog u Srbiji.

  10. Ocigledno je da je „Danas“ antivucic medij. Ne objavljuje komentare koji su antinatovski i antiamericki. Znaci uclanio se „Danas“ u klub Kandic-Jovanovic-Biserko. Sve sami CIA placenici .

  11. Pink, kao industrija lazi, sa promoterkama umesto novinara, ne samo da ne placa godinama drzavi porez nego i skoro svi zaposleni rade na crno. Znaci, Pink u potpunosti radi izvan zakona.

  12. pink se bavi kulturom i edukacijom garađana i maldih ljudi.A oni koji ga finansiraju decu odavno odveli u inostranstvo.Ovde se prave „indijanci“ ili „kauboji“,po potrebi.Srbija je maskembal.Teško deci.

  13. @rodoljub: Ovo nije odgovor na postavljeno pitanje i nema nikakve veze sa sustinom! Jasno je sta je na delu i to ima svoje ime a zove se KORUPCIJA!

  14. Sramno, BESRAMNO, pljackaju penzionere, terorisu sirotinju po autobusima, uveli su akcize plus porez na brojilo za tzv javni servis, a sada MILIONE NASIH PARA daju najgorem medijskom zagadjivacu u istoriji Srbije, onoj deponiji od nazovi televizije. Dokle vise?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.