Državni nedeljnik diskredituje dokaze na suđenju za ubistvo Ćuruvije

Ilustrovana Politika nastavlja opstrukcije, uvrede i crtanje mete članovima Komisije za istraživanje ubistava novinara

Ostavite komentar


  1. Pa cujte, to izgleda tako. Ilustrovana Politika ima koliki tiraz? 2000? Studio B gleda.. ko? Kao drugo, ostavka gl.odg. nije odgovor. Matic i Smajlovicka koji su clanovi komisije, i Skot, treba da podignu privatnu tuzbu i da idu do Strazbura.

    Pravo pitanje je sta je sa RTS, preplacivanjem Kopernikusa jedno 150 miliona eur od para gradjana Srbije, povratkom 250,000 Srba na KiM i postovanjem rezolucije 1244, krivicno osudjivanim licem koje po zakonu nema pravo da sedi u Skupstini, gospodinom Blerom, zavrsetkom Beograda na vodi pre gradnje fudbalskih stadiona i preuzimanja vodjstva u cetvrtoj industrijskoj revoluciji , radnicima FlyFly i Hendija, skolom u Busijama (da li je konacno pocela da radi? pitam, stvarno ne znam), protestima u Beogradu, rasprodajama banja Srbije strancima, i zasto neki ljudi ispaljuju takve autogolove, da li iz nesvesti ili iz svesti* dakle, sto se onog tice, jeste diskriminacija, i jeste selektivna miopija…

  2. Malo su se unezverili oni koji su bili na vlasti u vreme ubistva Ćuruvije, plaše se ishoda i onoga što će, možda, da ispliva na površinu.

  3. Očigledno je da Ilustrovana Politika vrši otvoreno opstrukciju suđenja povodom ubistva novinara Ćuruvije. To, naravno, radi po nalogu autoriteta koji nastoje da obitavaju u senci. U senci? Na njihovu žalost, to više nie moguće. Ako sudovi i druge instruirane ustanove „ne znaju“ javnost sasvim dobro zna sve relevantne činjenice ovog gnusnog političkog ubistva. I ne samo ovog ubistva.

  4. Đorđe Martić je bio glavni urednik Politike Ekspres 1999. Upravo je on objavio tekst ‘Ćuruvija dočekao bombe’ nakon kojeg je Slavko Ćuruvija likvidiran. Ova zemlja je u kandžama Službe, ko to ne vidi, taj je vrlo vrlo naivan.
    A Službi nije ništa teško, niti je mnogo gadljiva, kada treba da zaštiti svoje interese.

  5. Niste valjda očekivali hvalospeve za Matića i Smailovićevu od onih koji su maručili ubistvo Ćuruvije.

  6. E moj Olivere Ivanovicu, gledas ti ovo? Spremi se ti lepo nama za srecnu novu 2157.-mu. Mozda. A ti Djindjicu, zaboravi, sta da ti kazem?

  7. Upravo sam pojeo sendvič, pa da ga zaradim. Ilustrovana Politika nije dorasla Koraksovim tzv, karikaturama. Moraju još da uče. Možda bi trebali da od Petričića uzimaju privatne časove o mržnji?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.