Državni sekretar Brkić: Neprihvatljivo da se svi pripadnici MUP-a Srbije etiketiraju kao kriminalci

Ostavite komentar


  1. mene odbili na kriminalistiku kao majstora borilackog sporta, bivseg vojnog policajca, prvaka u streljastvu, majka radila u MUPu, a primili mog druga koji radi crno i belo sada u Evropi. Nikad nije polagao medjunarodno pravo, zadnji ispit u Zemunu. I ko je taj koji je tako odlucio na upisu?

  2. Pa sto onda gospodine Brkicu ne pohapsite te silne kriminalce u vasim redovima, nego ih negujete i stitite.

  3. o čemu pričaš o čemu, kako je to da su se obreo u mup i to pravo na funkcije načelnika , koji su to poslovi i gde si radio gde si započeo i koje sve poslove , nego ..sta nije jasno, sta , koje je tvoje mišljenje prema operativni i ovim hrabrim ljudima koje proganjate ekipu koja je razotkrila, jovanicu sta sta je sa onim što napravi onu saobraćajku kum gazde sta, gde se tu zaturilo sve, sta je sa ovim zandarmom koji je i dalje u službi ..stoga svaka čast hrabrim Pripadnicima mup ali koliko ima onih u kriminalnim delovanjem koji nisu do sad otkriveni

  4. Oni sto nisu krimogeni i nemaju dodir vecina ih je stavljena na pozicije načelnika kako bi se lakse kontrolisali dok svi ostali imaju zadatke koje ispunjavaju po naredjenju kako kriminalni tokovi nebi imali zastoj. Tzv čistači zasticeni od strane vlasti, znacke i uticaja.

  5. Sto ne nekazete koliko je casnih,i postenih ljudi otislo iz MUP-a, koliko je njih politicnko nepodobnih napustilo, koje ste sve mamine i taine sinove zaposlili..koliko je policajaca ostalo na rubu siromaštva,jer samo rade svoj posao ( nemaju kombinacije sa strane) ili ti u novije vreme kako se kaze“ nisu se snašli“ Razmislite ko Vam cuva decu, sa kakvim dosejima!!!

  6. Ne bi niko tako govorio i mislio kada se lopovi, kriminalci, organizatori prostitucije, izazivači saobraćajnih udesa u kojima su povređeni gradjani ne bi odmah puštali na slobodu. Ili kada oni koji bi pokrenuli istragu i hapsili takve, umesto nagradjivanja i unapređenja bili degradirani.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.