Dušan Kovačević: Exit promoviše naš region širom sveta

Ostavite komentar


  1. Није свака промоција добра, а Егзит промовише Србију као место јефтине забаве, јефтиних дрога и јефтине проституције.

  2. Exit je najobičniji vašar i nema ni gram one energije i poruke sa početka. Sve se radi oko samopromocije pojedinaca, publika je u drugom planu, dužni ste celom gradu da verovatno i sami ne znate koliko. I umesto da se predstavite kao komercijalni festival što i jeste, vi izigravate neki neo hipi festival. Publika vam je ista ona koja vikendom lomi čaše po kafani i đuska uz 200 na sat… a zašto? Pa sami ste ih dovukli tu izborom izvođača.

  3. Nikola to sto si ti sada mator, pa mislis da sadasnji 20godisnjaci treba da slusaju sta si ti slusao pre 17 godina kada si bio mlad, i da to mora biti i u 2017 cool, je tipicna zamka matorenja koja obicno pocinje sa "ovo danasnja omladina…" a tako su tadasnji matorci koji su slusali mileta lojpura i siluete gledali na tebe i tvoju muziku i zezenja pocetkom 2000ih na djavi:) Live and let live torima 🙂

  4. Vi u Srbiji bas ne ljubite svoje. Obozavamo EXIT i vidimo se i ovog leta. Pozdrav iz Ljubljane

  5. Smešni su mi ovi komentari moje generacije kako Exit nije onaj isti sa početka. Matori, ti i ja nismo isti, a Exit sasvim sigurno novim generacija jeste i bolji nego sto je bio nama. Samo ovde nema njih da ti to kažu, ovde smo samo mi, druže moj, matori.

  6. Svaka čast za ovu inicijativu,treba da širimo pozitivne stvari i da se za promeni bavimo dobrim, konstruktivnim stvarima…

  7. Promociju koju dobijemo preko Exita i poruka koja se šalje je toliko značajna da prosto ne mogu da poverujem da na ovaj tekst moze da se lupi negativan komentar. Hajmo ljudi malo pozitive, ljubavi, manite se bespredmetne kritike.

  8. Jedna od retkih lepih stvari koja nam je ostala… Mom sinu dolazi drustvo iz Sarajeva svake godine, puna nam kuca mladih bude, to je nesto sto treba negovati. Kakva je muzika to ne znam, nije mi ni vazno, vazno je da se oni lepo zabavljaju i razvijaju lepa prijateljstva

  9. Ja mu se vala svake godine radujem kao da mi se dete rodilo! 🙂
    Tih nedelju dana ovaj grad jedino zivi i izgleda makar malo kao svet..

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 9

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.